Psiha

Psiha

Horoskopski znakovi koji će biti najsretniji ovog ljeta – provjerite jeste li među njima!

Shutterstock

Zanima vas što vas čeka do kraja ljeta ove godine? Evo koje znakove čeka najveća sreća, a vi provjerite jeste li među njima.

1. Blizanci 

Brojne promjene u kolovozu čekaju blizance, a posebno početkom i sredinom mjeseca. Ako ostanete mirni i zadržite kontrolu, doživjet ćete brojne nove stvari. Mjesec je pogodan za prodaju i kupovinu nekretnine. 

Profesionalni život će vam uzimati puno vremena, ali isto tako će donijeti i puno više dobrobiti. Vaš će partner donijeti važne i dobre financijske odluke

Nakon 20.8. izbjegavajte rizične avanture. Javit će se jak osjećaj empatije pa ju iskoristite, a možete volontirati.  Družit ćete se više, bit ćete kreativni i koristiti maštu te tražiti alternativna rješenja kako biste riješili probleme. 

Venera će vas učiniti jako privlačnima pa se nećete žaliti na manjak interesa suprotnog spola. Oni koji su u vezama će donijeti važne odluke za budućnost. 
Zdravlje popravite hranom, birajte zdrave namirnice. 

Recept za sreću nije lov, već je potrebno vrijeme da u miru potraži našu adresu

2. Lav

Bavit ćete se osobnim pitanjima i razmišljati o prioritetima te zaključiti kako vaša sreća ovisi o tome da su vaši bližnji dobro i da među vama vlada razumijevanje. U kolovozu ćete biti produhovljeni i uživati. Bez obzira na to što ćete puno raditi na osobnim pitanjima, karijera neće patiti. Financijska prognoza je isto tako dobra, stići će dodatne financije.  

Ako ste u vezi opet ćete se zaljubiti u svog partnera i bit ćete fascinirani jedno drugim kao na početku veze. Ako ste solo igrač, ne brinite jer neće nedostajati prilika za upoznavanje. 

Bit ćete odličnog zdravlja a sve zato što ste cijele godine bili fizički aktivni. 

Što bi se dogodilo da radimo samo osam sati na tjedan? Da, dobro ste pročitali…

3. Djevica

Kolovoz je mjesec motivacije i postizanja ciljeva, možda ćete zato zapostaviti obitelj, ali njima to neće smetati već će vam pružiti podršku. Bili ste vrijedni i karijera će se razviti i lako ćete postizati sve ciljeve. Raspodijelite energiju pametno. Nemojte ulagati novce do kraja kolovoza. 

Kolovoz za vas znači i sreća u ljubavi ili barem šansa za prekrasnom romansom. Ako pronađete vremena za prijatelje, nećete se razočarati. Ako ste u vezi može doći do malih problema. Moguće je da će se vaša obitelj i proširiti. 

Pazite na zdravlje i odvojite dovoljno vremena za odmor. Budite strpljivi i kontrolirajte reakcije. 

Ordinacija.hr

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo