Psiha

Psiha

Hotel Dubrovnik predstavio novu koferencijsku dvoranu

Gradonačelnik Grada Mali Lošinj Gari Cappelli svečano je otvorio dvoranu “Ban Zrinski” sa Suzanom Marić, predsjednicom Uprave hotela.

Hotel Dubrovnik – vaš domaćin u Zagrebu, iza kojeg stoji tradicija od 1929. godine, zbog svoje lokacije na centralnom gradskom trgu, Trgu bana J. Jelačića, idealan je za poslovne goste i turiste te za održavanje različitih seminara, konferencija, sastanaka i banketa.

Suzana Marić i Gari Cappelli otvorili
su dvoranu “Ban Zrinski”

Tome u prilog ide novootvorena multifunkcionalna dvorana “Ban Zrinski“, koje je istovremeno “doživjela” i svoje prvo predavanje – prezentaciju mirisa i okusa otoka Lošinja. Turistička zajednica Grada Malog Lošinja u suradnji s turističkim subjektima s otoka prezentirala je programe za proljeće i ljeto uz degustaciju lošinjskih gastro delicija (više pročitajte u članku Dani Lošinja u Hotelu Dubrovnik).

Tom je prigodom gradonačelnik Grada Mali Lošinj Gari Cappelli svečano otvorio dvoranu “Ban Zrinski” sa Suzanom Marić, predsjednicom Uprave hotela.

Moderne multifunkcionalne dvorane s dnevnom svjetlom, pogledom na središnje gradske ulice i trgove i ugrađenim klima uređajima, modernom tehničkom opremom, bogatim izborom hrane i pića, uz besplatno korištenje business centra te stručnost i srdačnost osoblja Hotela Dubrovnik garancija su visoke profesionalnosti i pouzdanog partnera u organizaciji vaših događaja. Kako biste pronašli prikladnu multifunkcionalnu dvoranu za svoj događaj, krojenu prema vašim potrebama, pogledajte ponudu u Konvencijsko-banketnom vodiču.

Bogato iskustvo hotela uključuje brojne domaće i internacionalne događaje koji se redovito održavaju u Hotelu Dubrovnik na visokoj razini. Budite i vi dio uspješne priče konferencija i banketa održanih u samom srcu Zagreba.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo