Jeste li rođeni noću? Evo što to znači za vašu osobnost - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Jeste li rođeni noću? Evo što to znači za vašu osobnost

Shutterstock

Svi znamo što smo po horoskopu, ali evo što doba dana u koje smo rođeni otkriva o našem mjesečevom znaku.

Možda niste niti znali što znači mjesečev znak, ali astrologinja Kayse Budd otkriva kako upravo on utječe na energiju osobnosti, pa su tako osobe rođene blizu podneva često jako otvorene i imaju jaku osobnost. Oni rođeni tijekom noći, kojima je sunce na dnu astrološke karte su zatvorenije, često introverti i drže do privatnosti. 

Ne možete odoljeti, a da ne pročitate svoj horoskop? Evo što o toj navici misle psihoterapeuti

“Ako se sunce nalazi na dnu astrološke karte, osoba će biti osjetljivija, zatvorenija“, dodaje. Isto tako ako je mjesec na vrhu karte, utjecaj sunca na osobnost će biti mala, iako će i dalje utjecati.  

Što položaj mjeseca znači za vaš znak? 

Astrologinja napominje kako osobe koje su rođene tijekom noći (što znači da se mjesec nalazi na gornjoj polovici astrološke karte), za vodiča imaju mjesec koji zamjenjuje energiju koju dobivamo od sunca. 

“I sunce i mjesec su iznimno važni, nema jednog bez drugog. Kako i mjesec na nebu, tako i ovaj u astrološkoj karti, reflektira svjetlost sunca”, dodaje. 

Ova jednostavna aktivnost može vam poboljšati pamćenje, a potrebna vam je samo jedna minuta

Zato ako ste rođeni tijekom noći, i ako ste ikada primijetili da se bolje osjećate kada je vani mjesec i da imate osobine gore navedene, možda je upravo to razlog. Kako dodaje, znak, kuća i aspekti mjeseca u natalnoj karti postaju jako važni ako želite živjeti iskoristiti sve svoje potencijale. Budd dodaje kako su astrološke karte posebne za svaku osobu, razlika u tome jeste li rođeni tijekom dana ili tijekom noći se može koristiti kao generalno pravilo kako bi se ona bolje interpretirala. 

Ordinacija.hr

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo