Psiha

Psiha

Kako do liječnika bez čekanja u samo 3 koraka

Boli vas uho. Steže vas u ramenu na svaku promjenu vremena. Imate fantomske glavobolje. Ispada vam kosa… Kakav god zdravstveni problem vas tišti, još više vas muči vrijeme koje ćete potrošiti pokušavajući ga riješiti.

Od liječnika opće prakse do specijaliste s uputnicom – kad zbrojite vrijeme koje ćete izgubiti, isplati se donijeti odluku koja će vam u budućnosti sačuvati ne samo zdravlje, već i vrijeme, a vrijeme je novac. Stoga, zaboravite uputnice, čekanje i:

  1. Ugovorite policu dodatnog zdravstvenog osiguranja

Sklapanjem police dodatnog zdravstvenog osiguranja ostvarujete pravo na korištenje usluga specijalističkih pretraga, dijagnostičke obrade, laboratorijskih pretraga i sistematski pregled. Na taj način izbjegavate duge liste čekanja i nisu vam potrebne uputnice kako bi obavili pretragu ili pregled. Svaki osiguranik može ugovoriti policu s pokrićima koja odgovara njegovim potrebama. Primjerice, ako želite, možete ugovoriti sistematski pregled koji ćete obaviti u jednom danu, bez čekanja. Možete uzeti i policu za dijete s pokrićima koje želite. Policu možete ugovoriti i online uz samo nekoliko klikova! Brzo i jednostavno. Sad ste na pravom putu do zdravlja.

  1. Naručite se za pregled

Sad kad imate dodatno zdravstveno osiguranje, pregled ili pretragu možete zatražiti telefonom ili e-mailom. Obučeno medicinsko osoblje prema opisu vaših tegoba uputit će vas na odgovarajućeg specijalista, a liječnika i ustanovu u kojoj želite obaviti pregled birate sami, kao i termin pregleda. Dežurna medicinska služba na raspolaganju vam je 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu!

  1. Obavite pregled

Imate dodatno zdravstveno, naručili ste se na pregled i dolazite u dogovoreno vrijeme. Gužve u čekaonici nema, a vi ste na redu na vrijeme! Na taj način lako možete planirati svoje ostale obveze i ne trebate uzimati jedan dan godišnjeg na poslu jer ne znate kad ćete doći na red. Ne trebate brinuti ako vas liječnik specijalist uputi da obavite dijagnostičke postupke jer su i oni pokriveni policom dodatnog zdravstvenog osiguranja!

Koliko to košta?

Dodatno zdravstveno osiguranje možete ugovoriti već za 76 kuna mjesečno! Ako taj iznos usporedite s cijenom bilo koje pretrage ili pregleda u privatnoj praksi, jasno je da se ova polica isplati, i da s njome možete učiniti veliku uslugu svome zdravlju!

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo