Psiha

Psiha

Kava koja se poslužuje u kornetu pravi je hit na Instagramu

Instagram

Ima li kave koja se više puta pojavila na Instagramu od one u kornetu? Kava poslužena u kornetu je apsolutni hit društvenih mreža!

Idealna za buđenje, kava je dobra i za naše zdravlje. Ne samo da godi pamćenju, štiti od raka endometrija, bazocelularnog karcinoma, depresije ili dijabetesa tipa 2, nego nam može osigurati i dug život!

Zamislite kombinaciju okusa; malo kave, malo mlijeka, malo čokolade i šlaga i jedan hrskavi kornet… Zamisliti ste? Poslužite si jedan takav napitak!

Vlasnik jednog kafića u južnoj Africi se može pohvaliti kavom koja se najviše puta pojavila na instagramu, koja se, umjesto u šalici, služi u ukusnom kornetu za saldoled.

Iako kombinacija svih sastojaka može zvučati kao recept za katastrofu, vlasnik kafića je brzo shvatio da ne može koristiti običan kornet za sladoled.

Odgovor je pronašao tako da je sam počeo izrađivati kornete za kavu a tajna je u tome da je “obučena” u nekoliko slojeva čokolade kako bi bila otpornija na vlagu i toplinu. 

Dayne Levinrad, vlasnik kafića The Grind Coffee Company, u Johannesburgu, je ovaj proizvod počeo prodavati početkom godine nakon što je potrebno iskustvo dobio radom u Brazilu, Australiji i Americi. Kaže kako se nije nadao da će se na Instagramu objaviti toliko slika njegovog “izuma”. Sve ostalo je povijest.

Foto: Instagram
 
A. A. 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo