Knjige koje morate pročitati ovog ljeta! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Knjige koje morate pročitati ovog ljeta!

Donosimo tri ljetna hita s kojima možete uživati pod suncem.

Izbjegnite dosadu i prepustite se užitku čitanja na plaži. Nikako ne zaboravite na zaštitni faktor i puno tekućine! Vrlo dobro znamo kako je lako izgubiti se u dobrom romanu i zaboraviti na sve oko sebe.

Ali Harris: Prvi posljednji poljubac

Možete li zaboraviti prošlost kad znate što vas čeka u budućnosti? Kad znate da je svaki poljubac odbrojavanje do konačnog rastanka?

Ovo je priča o ljubavi, o Molly i Ryanu, o tome kako su se zaljubili i kako su se razišli. Kad je prvi put poljubila Ryana, Molly je znala da će zauvijek ostati zajedno. Šest godina i nekoliko tisuća poljubaca kasnije, udala se za voljenog čovjeka. No sad kad je Ryan ljubi, Molly shvaća koliko su poljubaca uzalud protratili, jer budućnost im je namijenila ono što nisu mogli ni slutiti…

Izdavač: Mozaik knjiga

Kristina Ohlsson: Pepeljuge

Jednog dana usred kišnog švedskog ljeta iz kupea vlaka oteta je djevojčica. Vlak je stao na usputnoj stanici i djevojčičina majka izašla je na peron kako bi obavila telefonski razgovor, no nije primijetila da je vlak krenuo. Osoblje vlaka je upozoreno da pripazi na dijete koje je ostalo spavati, no kad je vlak ušao na stockholmski glavni kolodvor djevojčice nije bilo, i unatoč desecima potencijalnih svjedoka nitko nije vidio što se dogodilo.

Inspektoru Alexu Rechtu i njegovom timu kojem je pridružena kriminalistica Fredrika Bergman dodijeljeno je rješavanje tog slučaja koji se na početku činio tipičnim primjerom bitke rastavljenih roditelja oko skrbništva. No kad na sjeveru Švedske pronađu leš djeteta kojem je na čelu napisana riječ “neželjena”, slučaj se za istražiteljski tim ubrzo pretvara u noćnu moru – potjeru za dijabolično inteligentnim i okrutnim ubojicom.

Izdavač: Naklada Ljevak

Ajahn Brahm: Slonica koja je izgubila sreću

Autor bestselera Krava koja je plakala donosi 108 priča koje će vas nasmijati i natjerati da na život počnete gledati novim očima. Bezvremenska mudrost Ajahna Brahma dirnut će ljude iz svih sfera života. Polazeći od vlastitih iskustava i od priča koje su s njim podijelili njegovi učenici te starih šala ispričanih na nov način, Ajahn Brahm će svakoga potaknuti da preispita svoje životne obrasce.

Izdavač: Naklada Ljevak

… i ne zaboravite nas lajkati na Facebooku. Nije obavezno, ali je lijepo od vas! 🙂

Ordinacija.hr
Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo