Ledena bajka Alisa u zemlji čudesa ponovo stiže na zagrebački led! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Ledena bajka Alisa u zemlji čudesa ponovo stiže na zagrebački led!

Ledena dvorana zagrebačkog Doma sportova na dva će dana ugostiti jednu od najljepših bajki za djecu i odrasle – Alisu u zemlji čudesa. Kroz fantastičan svijet u koji djevojčica Alisa pada kroz zečju rupu, provest će nas klizači klizačkog kluba Medo.

Jedna od najljepših bajki za djecu i odrasle Alisa u zemlji čudesa gostuje 29. i 30. studenog u Ledenoj dvorani zagrebačkog Doma sportova. Mjeseci napornih priprema mladih klizača u zimskim će nas danima odvesti daleko u čaroban svijet djevojčice Alise.

lBaletnom glazbom, raskošnom rasvjetom, scenografijom i kostimima odvest će zagrebačke školarce i mališane u šarenu zemlju u kojoj je baš sve moguće i u kojoj čudesna igra traje cijele dane. Pregršt zabave, spektakularne vještine klizača i klizačica koji sve plesove izvode s nevjerojatnom hrabrošću i gracioznošću, dočarat će bajkoviti svijet koji je davne 1865. stvorio engleski književnik Lewis Carroll. Nezaboravno putovanje ovogodišnje bajke Alisa u zemlji čudesa odvest će nas u šarenu zemlju u kojoj je baš sve moguće i u kojoj čudesna igra traje cijele dane. Alisa će u svojoj zemlji čudesa upoznati svijet hokeja i naše Medvjede koji će je podučiti pravilima igre koju svi toliko volimo. U ovom spektaklu na ledu sudjeluje do stotinjak klizača i klizačica koji sav svoj trud i talent ulažu u savršenstvo izvedbe.

lZagrebački Klizački klub Medo
je kroz kratku povijest stekao zavidno iskustvo u postavljanju revija
na ledu kojih je do sada bilo čak šest. Ledeni čarobnjak iz Oza i
Trnoružica samo su neke od bajki koje su ostavljale mališane bez daha i
koje su fascinirale gledatelje svojom maštovitim izvedbama i uzbudljivim
koreografijama. Danonoćno treniranje mladih klizača koji koreografije
uvježbavaju mjesecima unaprijed pokazat će kakva bajka može nastati
željom I kreativnošću ovih mladih ljudi.

Ledena bajka Alisa u zemlji čudesa na rasporedu je 29. studenog (termini: 10.00, 15.00, 18.00 sati) i 30. studenog (termini: 10.00, 13.00 sati).

Ulaznice za ledeni spektakl u pretprodaji se mogu kupiti u poslovnici Eventima u Jurišićevoj ulici 2, te na blagajni Doma sportova na dane predstave.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo