Psiha

Psiha

London Calling: britanski stand-up komičari vas zovu

London Calling Comedy Club u svibnju organizira pononovno druženje s londonskim komičarima. Ovomjesečnim nastupima u Zagrebu, Rijeci, Varaždinu i Osijeku obilježava se svojevrstan kraj sezone, nakon koje slijedi kraći prekid tijekom ljeta.

Ohrabreni dosadašnjim uspjehom u Osijeku, Zagrebu i Varaždinu i redovito rasprodanim ulaznicama, ovog mjeseca engleski komičari će posjetiti i Rijeku, i to na velikoj pozornici Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku.

Kao i prijašnjih mjeseci, i ovoga puta će London Calling program britanske stand-up komedije pokušati dočarati tipičnu londonsku klupsku stand-up večer, tj. cjelovečernji program s voditeljem i nekoliko komičara, među kojima je onaj koji nastupa posljednji – headliner.

Tko?

Ovomjesečni gosti iz Londona su

Nick Wilty – Headline Act – Nicka britanski mediji opisuju s tri riječi: “briljantan, briljantan, briljantan”!. Osvojio je brojne nagrade, uključujući važnu Polo Mint Comedy Award, dok su ga u San Franciscu vlasnici komičarskih klubova proglasili najboljim međunarodnim komičarom.

Paul B Edwards – Opening Act – Samoopisujući se kao “Rock & Roll pjesnički komičar” Paul je svojim jedinstvenim spojem muzike, poezije i šala vrlo brzo pretvorio u miljenika britanske publike. Osim redovitih nastupa u radio i TV emisijama, Paul ima i svoju komičarsku školu.

Sully O’Sullivan – MC – Sully je proglašen vrhuncem Novozelandskog međunarodnog komičarskog festivala te najboljim na takvom istom okupljanju u Glasgowu. Dobio je kanadsku nagradu Masterćs of the Universe za improvizaciju te se pojavljuje na The Comedy Channel u Australiji. U Hrvatsku stiže s medijskim lovorikama i opisan kao “smrtonosno zabavni voditelj”.

Gdje?

Preporučamo ranu kupovinu karata, kako bi se izbjeglo razočaranje.

Zagreb – 16. svibnja, 20:00, Mala dvorana Vatroslava Lisinskog

Po prvi puta u Zagrebu, London Calling će se publici obratiti van klupskog prostora. Karte u pretprodaji: Blagajna Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog +385 (0)1 6121 166 e-mail: blagajna@lisinski.hr.

Rijeka – 17. svibnja, 20:00, Hrvatski kulturni dom Sušak

London Calling se u Rijeci po prvi puta želi predstaviti u velikom stilu i zato dolazi u poznati Hrvatski kulturni dom Sušak i njegovih 536 sjedala! Karte u pretprodaji: Dom HKD Sušak, Dallas Music shop, caffe Jazz Tunel. Karte na dan nastupa u prodaji na blagajni HKD Sušak.

Varaždin – 18. svibnja, 19:30, Hrvatsko Narodno Kazalište, A. Cesarca 1

Zahvaljujući engleskom Varaždincu Peteru Hopwoodu, London Calling već drugi put dolazi u ovaj barokni grad. Spremite se za crveni tepih, London Calling LIVE at HNK! Karte u prodaji na blagajni HNK Varaždin 10 – 12 sati i 18 – 19.30 sati. Svoje ulaznice rezervirajte na mail Petera Hopwooda peter@libris-komunikacije.hr

Osijek – 19. svibnja, 20;00, Dječje Kazalište Branka Mihaljevića

Po treći put London Calling u Osijek stiže zahvaljujući osječkoj Udruzi “Grupa građana”. Poučeni ranijim iskustvom preporučamo ranu kupovinu karata. Karte u pretprodaji: blagajna Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića (Trg bana Josipa Jelačića 19; radnim danom od 8 do 15 sati te subotom od 9 do 12 sati) i u oglasnoj službi Glasa Slavonije (Ulica Hrvatske Republike 20; radnim danom od 8 do 16,30 sati te subotom i nedjeljom od 9 do 13 sati.

Ako su vas ovi Britanci zaintrigirali, okušajte svoju sreću u nagradnoj igri i osvojite dvije ulaznice za Zagreb, Rijeku i Varaždin! Klik na: London Calling – ubodi ulaznice za britansku stand-up komediju

London Calling comedy club

Iza ovog naziva krije se međunarodni projekt koji je osmislio hrvatski novinar Nino Bantić, u nakani da britanski stand-up humor približi građanima u nekoliko europskih gradova. Nino je jedan od članova originalne postave emisije “Zločesta djeca” Radija 101, koja je osamdesetih godina prošloga stoljeća postala zaštitnim znakom Stojedinice i kultnim simbolom hrvatskog humora njegove generacije. Nino već petnaest godina radi kao urednik u jednoj svjetskoj televizijskoj agenciji u Londonu. Od travnja prošle godine i sam povremeno kao komičar nastupa po britanskim klubovima.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo