Psiha

Psiha

Luka Nižetić zove “Upomoć!”

Nakon zaključnog singla četvrtog studijskog albuma, balade “Obećanje” sa skladbom “Upomoć” Luka najavljuje početak rada na svom petom studijskom albumu.

“Vrime je za jednu pravu ljetnu, laganini pjesmu”, bile su prve riječi Luke Nižetića kada je prije nekih mjesec dana ušao u studio i s Predragom Martinjakom – Peggyjem krenuo u realizaciju svog novog singla. “U planu smo imali potpuno drugu pjesmu za koju smo se mučili naći adekvatan tekst, da bi mi Peggy samo jedno jutro rekao kako mu je preko noći došla ideja za novom pjesmom… Kad mi ju je pustio rekao sam da tu nema previše prostora za razmišljanje te da je pjesma ‘Upomoć’ savršena za spašavanje svih ljubavnih utopljenika ovog ljeta!”, nastavlja kroz iskren smijeh mladi splitski glazbenik.

Poslušajte kako će zvučati to “spašavanje” ovo ljeto koje je ispred nas:

Ovo je ujedno, u dosadašnjem Lukinom glazbenom opusu, prva reggae stvar i prema prvim reakcijama izgleda da se dobro snašao u tom glazbenom izričaju. Nakon zaključnog singla četvrtog studijskog albuma, balade “Obećanje” sa skladbom “Upomoć” Luka najavljuje početak rada na svom petom studijskom albumu.

“Ići ću singl po singl pa samim time ni ne znam kada se moj novi album može očekivati u prodaji. Nigdje ne žurim, a i još sam u procesu traženja dobrih autora s kojima ću kliknuti. Ovog puta sam ponovno surađivao s Peggyjem s kojim bilježim rad na hit singlu ‘Prava ljubav’. S njim je uvijek zabavno u studiju i vjerujem da će se izroditi iz njegovog opusa još poneka pjesma za mene”, zaključuje Luka. Video broj prema planu bi se trebao snimati uskoro, a prema dosadašnjim Lukinim uratcima možemo samo pretpostaviti da će opet biti nešto originalno i pomaknuto.

Osim što je ovih dana zauzet sudjelovanjem u MasterChefu, gdje je uspio doći do polufinala, Luka se krajem svibnja sprema na put za Armeniju gdje će, kao predstavnik Hrvatske, nastupati u sklopu obilježavanja Dana Europe. Pratite ga na njegovoj službenoj Facebook stranici.

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo