Psiha

Psiha

Management Eltona Johna preuzima 2CELLOS!

Luka šulić i Stjepan Hauser s turneje šalju sjajne vijesti:
Rocket Music Entertainment predvođen Sir Elton Johnom, odlučio je voditi management popularnog hrvatskog dvojca s impresivnom inozemnom karijerom te je pokrenuo ukidanje ugovora s prijašnjim managementom.

jOvakav zanimljiv transfer ni ne čudi jer su 2CELLOS već mjesecima na turneji s Eltonom Johnom koja još uvijek traje. Tako su talent i upornost dvojicu čelista odveli u društvo poznatih inozemnih zvijezda koje Rocket Music Entertainment zastupa, tu su prije svega naravno Elton John, James Blunt, Lily Allen i Leon Russell.

“Sretni smo što smo već na početku karijere prešli u ovako jak management. To je jedna ogromna stepenica više za nas i našu karijeru. Na promjeni managementa inistirao je Elton John koji nas je uvjerio da je Rocket najbolje mjesto za nas te da je to velika i moćna tvrtka koja bi se mogla odlično brinuti o 2CELLOS“, poručuje popularni dvojac.

2CELLOS su trenutačno u Japanu gdje promoviraju svoj prvi album 2CELLOS LUKA SULIC & STJEPAN HAUSER (Sony Classical/Menart). Prije Japana dečki su posjetili i Las Vegas, a nakon Japana odlaze u Litvu, Latviju, Rusiju, Ukrajinu, Australiju, Novi Zeland, Indoneziju i Singapur. Ondje će otvarati svaki koncert Eltona Johna.

Upoznajte 2CELLOS: Luku Šulića i Stjepana Hausera

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo