Psiha

Psiha

Massimo poziva Ninu Badrić u goste

Koncert u Areni kruna je ovogodišnjeg obilježavanja Massimove 30-godišnje karijere, a istovremeno sa službenom najavom koncerta, Massimo je objavio novi singl “Suze nam stale na put”.

Nakon što je najavio gostovanje cijenjenog slovenskog kantautora Vlade Kreslina na svom koncertu u pulskoj Areni koji će se održati 17. kolovoza, Massimovim gostima-prijateljima na koncertu pridružit će se i glazbena diva Nina Badrić.

Massimo s aktualnim singlom “Suze nam stale na put
i Nina Badrić s “Čežnjom“, vladaju domaćim
top listama. Iako dvoje glazbenika surađuju već godinama i snimili su dva
dueta, Stranac u noći”
i Prospi riječi,
za oboje će nastup na pozornici Amfiteatra biti vjerojatno najljepše iskustvo u
dugogodišnjoj suradnji, a za Massima je ovaj koncert i kruna ovogodišnjeg
obilježavanja 30-godišnje karijere.

“Napokon, nakon dugo vremena kontaktiranja i razgovora o umjetničkoj suradnji došao je trenutak da Kreslin i ja surađujemo na moju veliku radost. Gledao sam Kreslina u Zagrebu početkom 80-ih kada je nastupao s bendom Martin Krpan i već tada sam bio fasciniran njegovim autorskim izrazom“, Massimo je opisao nastanak suradnje s Kreslinom.

“Sjećam se kada sam u osamdesetima kao veliki fan grupe The Walker Brothers čuo obradu pjesme ‘The Sun Ain’t Gonna Shine (Anymore)’ i kad je meni nepoznati tip otpjevao ‘Sjaj u tami’. Rekao sam ‘pa šta je ovo, kakva je to super gitara, odlično je odsvirao gitaru, odlično je otpjevao’. Saznao sam da je to grupa Dorian Gray, odnosno poslije Massimo. Od tada smo se tu i tamo sretali na koncertima u Zagrebu i drugim gradovima. Jako sam sretan što me je pozvao u Arenu 17. kolovoza. Već smo na Visu, kad smo se sreli prije dvije godine, razmišljali o suradnji, ali mislim da se one događaju same od sebe, ne treba raditi neke velike planove. Bit će super u Areni, jedva čekam”, kazao je Vlado Kreslin.

Ulaznice potražite na svim prodajnim mjestima sustava Eventim i putem online sustava Eventim.hr te u Aquarius Music Shopovima u Zagrebu (Maksimirska 16, Varšavska 13 i Branimir centar – kneza Branimira 29).

Cijena ulaznice je 150 kuna za parter/stajanje i 170 kuna za tribine/sjedenje.

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo