Psiha

Psiha

Massimo vas poziva na piknik-koncert na jastucima

Koncert ćete moći pratiti ili u svojevrsnoj piknik maniri, sjedeći na jastucima ili stojeći na travnjaku, u subotu 15. rujna od 20.30 sati.

Zadnjih nekoliko mjeseci Massimo i prateći bend trudili su se spojiti ljubav prema akustici, neobična mjesta za koncertiranje i prirodu. Nakon zanimljivog koncerta naziva “S obje ruke dotaknuti san“ u prekrasnom dvorcu Lužnica (Zaprešić) krajem lipnja, uslijedio je u srpnju koncert pod borovima “San Sustipanske noći“, a niz će objediniti koncert nazvan “Unplugged na jastucima“. Koncert se održava na otvorenom, uz rekreacijski centar koji se nalazi preko puta bolnice Vrapče. U zelenilu prostora dominira caffe Playlife (Bolnička cesta  49a, Zagreb) koji je i istaknut kao mjesto održavanja koncerta.

Koncert ćete moći pratiti ili u svojevrsnoj piknik maniri, sjedeći na jastucima ili stojeći na travnjaku, ovisno o vlastitim preferencijama. Za dobru glazbu pobrinut će se Massimo i prateći bend, a većinu glazbenog repertoara sačinjavat će hitovi s aktualnog albuma “Dodirni me slučajno“, kao i pjesme koje su obilježile karijeru ovog vrhunskog interprete.

Massimo

Za mnoge, odabir lokacije bit će u krajnju ruku čudan, a evo kako taj odabir komentira sam Massimo: “Pružila mi se jedinstvena prilika. Pristupili su mi ljudi koji su moji fanovi sa željom da u njihovom prostoru organiziramo koncert. Vjerujem da takvu ponudu želi dobiti svaki glazbenik i već se osjeća njihova neiscrpna energija i entuzijazam“.

No, nije to jedini razlog zbog kojeg se Massimo odlučio upravo za ovu lokaciju pa dodaje: “Odlično se poklopila još jedna činjenica, a to je da se caffe nalazi u mom naselju, naselju u kojem ispijam svoju prvu jutarnju kavu, vodim psa u šetnju, u kojem uživam u dobrosusjedskim odnosima. Ovo je i moja svojevrsna zahvala Vrapču što mi je pružilo utočište i miran dom“.

Ulaznice za koncert “Unplugged na jastucima“ u pretprodaji su od danas, a potražite ih u Aquarius Music Shopovima:

  • Varšavska 13
  • Branimir Centar – Kneza Branimira 29
  • Maksimirska 16 ili
  • na blagajni caffea PLAYLIFE!

Cijena ulaznice u pretprodaji je 100 kuna, a na dan koncerta ulaznice se kupuju isključivo u Playlifeu po cijeni od 130 kuna.

Napominjemo da je broj ulaznica za sjedenje ograničen! Informacije o Massimu
potražite na službenom Facebook profilu ili webu.

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo