Psiha

Psiha

Medvedgradske glazbene večeri

Do koncerata na Medvedgradu, pod nazivom “Medvedgradske glazbene večeri”, dijeli nas još malo dana! Osebujan povijesni ambijent koji u posljednje vrijeme privlači pažnju zanimljivim događanjima, ugostit će ovoga puta grupu Meritas, Zorana Predina i Damir Kukuruzović Django Group te Tamaru Obrovac, tj. njezin Transhistria Quartet.

Veliki interes za “Medvedgradske glazbene večeri” 

Sve zainteresirane sigurno će zanimati informacija da je u prodaji ostalo još samo pola kapaciteta za svaki dan programa, što znači da je interes publike ove godine više nego dvostruko veći i da bi ovogodišnji koncerti uskoro mogli biti rasprodani. Uz izvrstan odaziv do sada, zanimljivost je da ulaznice kupuju diljem Hrvatske, ali i u inozemstvu.

Podsjetimo, pojedinačne ulaznice iznose 70 i 80 kn ovisno o koncertu, ukoliko preostane ulaznica na dan koncerta, bit će 20 kn skuplje. U prodaji je strogo ograničen broj ulaznica jer se nastupi u slučaju nepovoljnog vremena sele u zatvorene prostore Medvedgrada, a mogu se kupiti 10 posto jeftinije na www.ulaznice.hr ili na njihovim prodajnim mjestima.

Do lokacije je organiziran prijevoz i to od Šestinske crkve, ali možete doći taksijem, pješice ili osobnim automobilom. Organizatori poručuju – ponesite dekice i veste jer noći na Medvedgradu mogu biti svježe – a rijetki su oni koji usred zagrebačkog ljeta ne bi poželjeli malo prirodnog osvježenja.

Program je sufinanciran sredstvima Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport, sredstvima Turističke zajednice grada Zagreba te je uvršten u program Zagrebačkog kulturnog ljeta – Zg-kul.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo