Psiha

Psiha

Megapopularna diva Paloma Faith uskoro u Hrvatskoj

Britanska pjevačica, autorica, glumica te megapopularna soul diva Paloma Faith nastupiti će u Hrvatskoj 14. srpnja, u Pulskoj Aren

Neki kažu da je Paloma Faith spoj velikih žena Amy Winehouse, Debby Harry, Mae West i Bjork, ali ona je zapravo jedinstvena baš po svemu. Ona je puno toga: pjevačica, diva, autorica, modna ikona, glumica… Paloma Faith je zvijezda današnjice! Iza sebe ima tri albuma s kojih su mnogi singlovi završili na vrhovima britanskih top lista. Njeni albumi imaju platinaste naklade, a ona sa svakom novom lansiranom pjesmom ima sve više i više poklonika!

Retro izgled, britanski akcent, dječačka zanesenost, moćan vokal i autorski „touch“ kompletirali su je u jednu od zvijezda današnje pop glazbe. Ako dodamo tome da je radila s velikanima kao što su Nick Cave i Tom Waits teško da itko može osporiti njezin talent i jedinstvenost. Legendarni Paytonovac Terry Gilliam prepoznao je i njezin glumački talent pa joj je ponudio ulogu, doduše sporednu, u svojem filmu ‘The Imagination of Dr. Parnassus’.

Ali tu priči nije kraj, jer su njezini live nastupi fenomenalni, tako da Arena u Puli jedva čeka ugostiti Palomu Faith!

Spot za pjesmu “Only Love Can Hurt Like This” do sada je na YouTubeu pogledan više od 14 milijuna puta!

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo