Psiha

Psiha

Mini Style Hacker: neka i vaš mališan kopira modu “velikih”

Neodoljiv je, ima žicu za modu i 80.000 sljedbenika na Instagramu, a tek su mu četiri godine! Maleni Ryker Wixom poznat je kao Mini Style Hacker. Gotovo svakodnevno objavljuje fotografije na društvenim mrežama (no dobro, njegova mama) na kojima pozira poput pravih manekena, kopirajući njihov stil – ali istovremeno promovira odjeću koja je cijenovno pristupačna svakom džepu.

U pozadini Rykerove modne popularnosti na društvenim mrežama je pothvat njegove mame Collette, koja je htjela s drugima podijeliti svoj interes za dječju modu, ali i zamijeniti dizajnerske komade koje viđa u časopisima običnom, “nosivom” odjećom. Tako njen mališan nosi komade kuća Zara, Gap, H&M, Target ili Old Navy.

“Sve je počelo kada mi je prijatelj pokazao slike nekoliko ‘modnih klinaca’ na Instagramu. Prvo što sam primijetila bili su Gucci remen i Ferragamo cipele. Iako sam mislila da su klinci preslatki, znala sam da moji najvjerojatnije neće nositi takve dizajnerske komade u bliskoj budućnosti. Ryker i Grey su dječaci u svakom smislu riječi. Neuredni su dok jedu, igraju se kao veliki i vrlo brzo odrastaju! Mislila sam da bi moglo biti zgodno ‘hackati’ muški modni stil i pokazati drugim roditeljima kako i oni to mogu napraviti”, otkrila je Rykerova mama.

Njen mališan Ryker je “običan klinac” – nije niti maneken. Niti glumac! Svakako je neodoljiv! Pogledajte koga je sve kopirao!

MSH

MSH

MSH

MSH

MSH

 

MSH

MSH

K.P.
Foto: Mini Style Hacker.com

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo