Najava novog albuma Rade Šerbeđije "Vrijeme je, draga, vrijeme je" - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Najava novog albuma Rade Šerbeđije “Vrijeme je, draga, vrijeme je”

Svi ljubitelji glazbenog opusa Rade Šerbedžije kroz par dana doći će na svoje jer će se u prodaji naći čak tri albuma ovog slavnog filmskog i kazališnog glumca, pjesnika, glazbenika i profesora i njegovog pratećeg benda Zapadnog kolodvora u izdanju Croatia Recordsa.

Nakon četverogodišnje studijske stanke od uspješnog albuma “Ponekad dolazim, ponekad odlazim” koji je Rade snimio s gitaristom svjetskog renomea Miroslavom Tadićem, album “Vrijeme je, draga, vrijeme je” njegov je novi album s izvrsnim, pomalo intimnim pjesmama, a ujedno i hommage nekim velikim glazbenim autorima. Radi se na albumu pridružio uigrani bend Zapadni kolodvor, a kao gosti se pojavljuju Livio Morosin, Maja Posavec, Belma Alić i Iva Štefančić. Izvrsno likovno oblikovanje potpisuje Bojan Hadžihalilović iz Fabrike, a fotografiju Vladan Elaković.

Prvi singl s albuma je pjesma “Meni se dušo od tebe ne rastaje”, a za istu je snimljen i prekrasan spot u Fažani i Peroju čiju režiju potpisuje Danilo Šerbedžija, a u spotu glume Rade Šerbedžija, Milica Šerbedžija, Filip Vidović i Adi Hanić.

Osim albuma “Vrijeme je, draga, vrijeme je” u prodaji će se uskoro naći i albuma Zapadnog kolodvor banda “Zapadni kolodvor” te dvostruki live album Rade Šerbedžije i Zapadnog kolodvora “Live 2013.”. Karakterističan vokal, osebujna interpretacija i boemska karizmatičnost koju Rade prenosi u svojim pjesmama, izvanredan bend koji glazbeno upotpunjuje Radine vokalne stilizacije i glazbeni velikani kao gosti na sva tri albuma, zasigurno neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

Izdavač: Croatia Records

Ordinacija.hr

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo