Psiha

Psiha

Ne prepuštajte ništa slučaju…

Za sve ljubitelje knjiga tu je specijalna akcija Mozaik knjige koja će vas probuditi iz zimskog sna.

U ponudi je niz novih psiholoških priručnika uz koje ćete lagano koračati kroz život te na vlastite “probleme” gledati iz jedne potpuno drugačije perspektive.

Izdvajamo novitet “Korak dalje putem kojim se rjeđe ide” nastavak svjetske uspješnice autora M. Scott Pecka “Put kojim rjeđe se ide”. Novi naslov podijeljen je u tri dijela: Odrastanje (Svijest i problem s boli, Krivnja i oprost, Pitanje smrti i značenja, Zanimanje za tajanstveno), Samospoznaja (Ljubav prema sebi nasuprot samopoštovanju, Mitologija i ljudska priroda, Duhovnost i ljudska priroda, Ovisnost: sveta bolest) i U potrazi za osobnim bogom (Uloga religije u duhovnom rastu, Materija i duh, Novo doba: simbolično i dijabolično, Seksualnost i duhovnost).

Svatko od nas mora si prokrčiti vlastiti put kroz život. Nema priručnika s uputama za samopomoć, nema formula, nema jednostavnih odgovora. Put koji je pravi za jednu osobu, za neku je drugu potpuno pogrešan. Životni put nije asfaltiran, nije dobro osvijetljen i nema putokaza. Također upozoravamo da ono “korak dalje” u naslovu – ili bilo što drugo u ovoj knjizi – ne shvaćate kao tvrdnju da je put linearan i da se po njemu krećemo pravocrtno i korak za korakom. Put nije takav. Više je nalik na niz koncentričnih krugova koji se šire prema van, a ništa u vezi s tim putem nije ni jednostavno ni pravocrtno.

Ali ne moramo putovati sami. Možemo zatražiti pomoć od sile koju prepoznajemo kao nešto veće od sebe.

“Nadam se da ćete odustati od želje za pojednostavljenjem svega, od potrage za formulama i brzim rješenjima, cijeniti misterije i paradokse života i ne dati da vas obeshrabre mnogi uzroci i posljedice, koji su sastavni dijelovi svakoga iskustva – to jest da ćete cijeniti činjenicu da je život zamršen.“ – iz Uvoda M. Scott Peck.

Ostale naslove pogledajte na www.mozaik-knjiga.hr , a potražite ih u svim knjižarama.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo