Psiha

Psiha

Neuobičajene pripreme Hladnog piva za koncerte u Tvornici

Poznati radijski i TV voditelj Dalibor Petko uveo je Hladno u najluksuzniji apartman kako bi i sami osjetili čari “svijeta glamura”, o kojemu pjevaju i po kojemu su nazvali svoj aktualni album.

Autor emisije “Petkom s Petkom” članove je kultnog zagrebačkog punk/rock benda oboružao je udobnim kućnim ogrtačima, papučama, mekanim ručnicima i sličnim spa potrepštinama za uživanje.

“Znači ovak’ to izgleda!”, ovim je riječima začuđeni frontman Mile Kekin prokomentirao cijelu situaciju nakon što ga je u apartmanu dočekao batler, a pivo se posluživalo u skupocjenim čašama.

Odjevene u ogrtače, članove Holadnog piva su u hotelu mazili i pazili po uzoru na najglamuroznije svjetske zvijezde, a u sobi se čak pojavila i misteriozna ljubavnica. Osim hotelske avanture, Hladno pivo je pokazalo i svoje nogometne vještine, ali i sudjelovalo u urnebesnoj igri pogađanja osoba s papirićem na čelu. Čini se da je ipak Mate Mišo Kovač kralj domaće scene…

Hladno pivo se posljednjih dana uvelike priprema za svoja dva klupska koncerta koji će se održati u Tvornici kulture, 8. i 9. ožujka, unatoč problemima u kojima se u posljednje vrijeme našla kultna Tvornica.

Ulaznice po cijeni od 80 kuna kreću već su u prodaji, uz napomenu da će se do kraja veljače moći kupiti po toj cijeni, u ožujku po 100 kuna, a na sam dan koncerta, ostane li uopće još neprodanih ulaznica, po cijeni od 130 kuna. Broj ulaznica za obje večeri bit će limitiran kako bi se izbjegla gužva i kako bi istinski fanovi Hladnog piva mogli u miru popiti hladno pivo dok njihov omiljeni bend na pozornici praši svoje najbolje stvari.

K. Horvat

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo