Psiha

Psiha

Od sutra u prodaji novi album Damira Urbana i njegove Četvorke

Nakon što se u prodaji pojavilo digitalno izdanje albuma, Urban i njegova Četvorka sutra objavljuju CD izdanje “Mamut” koji će biti dostupan svim obožavateljima diljem zemlje u Aquarius Music Shopovima u Zagrebu i drugim boljim prodajnim mjestima diljem Hrvatske stiže!

Dvije i pol godine od hvaljenog EP-ja ‘Kundera (2012.), Urban & njegova Četvorka – Marco Bradaschia, Sandi Bratonja, Saša Markovski i Luka Toman – predstavljaju novi, dugo  očekivani studijski album ‘Mamut’, koji uključuje singlove ‘Sutra ćemo pričati’ i prekjučer premijerno predstavljeni ‘Priđi mi bliže’. Za naslovnicu i cjelokupni dizajn albuma zaslužan je renomirani ilustrator i slikar Tomislav Torjanac. Urban & 4 još jednom su napravili potpuni zaokret… u 11 novih, tematski promišljenih, snažnih pjesama ‘ukoričenih’ u ‘Mamut’, za koji potpisuju i produkciju, zajedno s Filipom Vidovićem.

Nakon singla/videospota ‘Sutra ćemo pričati’ predstavljen je i novi, drugi singl “Priđi mi bliže” koji uvodi u dugo očekivani, novi studijski album.

Glazbu i tekst pjesme “Priđi mi bliže” potpisuje Damir Urban, a aranžman, uz Urbana, Marco Bradaschia, Sandi Bratonja, Saša Markovski, Luka Toman i Filip Vidović. Mozaiku stvaranja pjesme doprinijela su i djeca iz zbora riječke Glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova: Ivan Jurlina, Paolo Paris, Jana Ropac i Marta Ćiković, pod vodstvom prof. Ane Čorić. 

“Već odavno osjećam potrebu napisati pjesmu koja će mi pomoći da pobjegnem, barem na neko vrijeme, od ludila ovog svijeta koje nas okružuje. Pjesma ‘Priđi mi bliže’ je dječji odgovor na takvu stvarnost pa je bilo sasvim logično da će je onda djeca i pjevati. Nema tu neke velike mudrolije ili pameti. Zakomplicirali smo si živote i često ne vidimo koliko su zapravo stvari jednostavne. Dobra volja, korak naprijed, ljubav prema drugim ljudima, ponekad su samo stvar odluke, nakon toga se stvari počinju otpetljavati same od sebe. Nekad je naprosto dovoljno prići bliže”, kazao je Damir Urban uoči premijere.

Izdavač: Aquarius records

Ordinacija.hr

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo