Psiha

Psiha

Odgođen nastup Richa Halla na festivalu “London Calling Comedy Fair”

Viša sila je presudila – Rich Hall neće nastupiti u Zagrebu ovog vikenda.

Uslijed više sile, Rich Hall ne može ovog vikenda nastupiti u programu festivala “London Calling Comedy Fair – Lisinski se smije“, javlja menadžment ovog američkog komičara, glazbenika i pisca.

Ulaznice kupljene za samostalnu predstavu Richa Halla, koja se trebala održatiu nedjelju 8. prosinca u 21.30 sati možete vratiti na prodajno mjesto na kojem ste ih i kupili. Rok za povrat ulaznice je do kraja godine, a uplaćeni novac bit će vam vraćen u cijelosti odmah po povratu ulaznice.

No, kako ne biste ostali kratkih rukava ( a i izvođačima bi sigurno bil jako, jako drago) na blagajni Lisinskog možete ulaznicu zamijeniti za čak tri ulaznice (platite jednu – dobijete tri 🙂 ) za preostale predstave koje su na programu u nedjelju 8. prosinca i koje će se održati prema planu. Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

Program “Comedy Gala” održat će se u subotu prema planu, s tom izmjenom da Rich Hall neće nastupiti, već će ulogu headlinera preuzeti Seann Walsh. Ukoliko ipak želite vratiti svoju ulaznicu za predstavu “Comedy Gala” ili festivalsku ulaznicu možete to učiniti, također na prodajnom mjestu na kojem ste ih kupili, ali s tom razlikom da to možete učiniti zaključno do subote 7. prosinca do 12 sati.

London Calling Comedy Fair – Lisinski se smije

Seann Walsh će vas nasmijati do suza

Spremni za revoluciju smijeha u Lisinskom?

Bryony Kimmings će vam u Sex Idiotu ispričati baš sve

Talijan Carlo Jacucci predstavlja novi cirkus, pantomimu i cabare

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo