Oliver Dragojević seli u Zagreb! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Oliver Dragojević seli u Zagreb!

Svega nekoliko dana bilo je dovoljno da se rasproda četvrti te otvori posljednji u nizu, ovogodišnji peti Oliverov koncert u Lisinskom!

U posljednjih 20 godina Oliver je jedini glazbenik koji je rasprodao takav niz koncerata što je očita potvrda njegove glazbene vrijednosti te pokazatelj koliko obožavatelji cijene karijeru pjevača koja traje više od pet desetljeća. Bogati opus pjesama, Oliverovi Dupini i brojni glazbeni gosti garancija su da će večeri biti ispunjene pismom i dobrom zabavom.

Dok Oliver u Veloj Luci skuplja snagu za predstojeće koncerte odlično raspoložen, kratko je komentirao: “Da, selim se na 5 dana u Lisinski, dvoranu koju volim! Koncerti mi predstavljaju izazov i priznajem da se pred izlazak na pozornicu još uvijek osjećam malo prestrašeno. Ipak, publika mi daje forcu, da su tu, da su moji, pa se trema brzo istopi. Bit će nam lijepo, siguran sam, napravit ću presjek karijere, a najlipše mi je znat da ljudi nisu izgubili potrebu za glazbom koja nas hrani i oplemenjuje iznutra.“

Ulaznice za novi koncertni datum, četvrtak 12.3. po cijeni od 140, 170 i 200 kuna potražite na blagajni Lisinskog, na www.ulaznice.hr i u Aquarius Music Shopovima.

Ordinacija.hr

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo