Psiha

Psiha

Ordinacija.hr vam poklanja parfem Unscripted

Avon

Naša čitateljica Davorka Bajcer iz Krapine je osvojila miris Unscripted! Miris Vam stiže na adresu koju ste nam poslali mailom! Čestitamo sretnoj dobitnici!

AvonKarizmatičnost i spontanost ovog poznatog glumca, neodoljivog McDreamy-ja iz Uvoda u anatomiju, prenijeti će svoju strast prema glumi, obitelji, životu.. i na VAS!

 „U srcu Unscripted mirisa nalazi se strast, poziv da živimo život svojim vlastitim stilom – bez pisanih pravila. Radite ono što volite i to na najbolji mogući način, izbjegavajući pravila koja nas unaprijed definiraju.“ – Patrick Dempsey

Odbacimo pisana pravila – Unscripted znači „nepisano“ – i uživajmo u strasti trenutka. Ne dopustite da vas ponese jednoličnost svakodnevice – uz novi Patrickov miris uživajte u svakoj prilici, na najbolji mogući način.

Svježa kombinacija začina crnog bibera, vodenog anisa i kardamona omotana je senzualnim notama vetivera i pačulija, dok se u središtu ističu lavanda i smokva.

AvonNavedite točan datum rođenja Patricka Dempseyja te zajedno s imenom, prezimenom i adresom pošaljite na marketing@ordinacija.hr . Ime sretnog dobitnika/ce objaviti ćemo 15.10.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo