Psiha

Psiha

Otkrivamo 5 karakteristika ženskaroša!

Zašto žene vole zavodnike? Zato što on dobro zna kako se odnositi prema ženi, zna što sve treba napraviti ili reći kako bi se ona osjećala posebno, kao da je jedina žena na svijetu. Zvuči kao idealna prilika? On to nije…

Zavodnik ima jedan cilj – odvesti svoju “žrtvu” u krevet i napavit će sve što procjeni da će ga dovesti do tog cilja. Evo nekoliko natuknica kako ga prepoznati i lakše izbjeći.

1. Njegova Facebook stranica je puna žena

Stalno objavljuje svoje slike i prikuplja dojmove vama nepoznatih žena. Ako imate pristup njegovo računu, dovoljno je da pregledate poruke prije vaše veze. Ako primjetite da je komplimente dijelio velikom broju žena i pozivao ih van, prihvatite da je vaš frajer – svačiji.

2. Pretjerano dijeli komplimente

“Tvoje oči su najljepše”, “Nikad se nisam otvorio nekoj ženi kao što se mogu otvoriti tebi” i slične objave su poželjne, ali ne na prvom spoju.

3. Zaboravlja vam ime

Nema ničeg goreg ako vas zove tuđim imenom ili vam dodjeljuje crte osobnosti druge osobe. doduše, trebate odvagati je li samo zaboravan i nezainteresiran ili vas ima nekoliko na popisu.

4. Ima desetak nadimaka za vas

Maco, ljubi, medena, beba, srčeko, mišu i sl. su direktni put do vašeg srca – i on to vrlo dobro zna. Isto tako, ne mora se truditi s vašim imenom.

5. Priča se…

Gdje ima dima, ima i vatre. Netko je morao započeti njegovu reputaciju, a ona nije rezultat iskrenog odnosa i emocija. Nemojte ga pokušati promijeniti, jer u tome nikada nećete uspjeti.

A. A.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo