Psiha

Psiha

Ovaj vikend – zabavite se uz Menart izvođače

Na koncert Letu Štuke ide Goran Ostojić koji može povesti još jednu osobu sa sobom. Njegovo ime će se nalaziti na popisu na ulazu u Dom Željezničar. Čestitamo!

12.11. SANE – In bar/Menart party

Jedno od najobećavajućih domaćih imena – grupa Sane, nastupaju na drugom u nizu Menartovih partyja. Riječ je o grupi s jednim od najboljih hrvatskih rock vokala i odličnom ritam sekcijom – zajedno čine koncertnu atrakciju! Svojim šarolikim repertoarom koji uključuje njihove autorske pjesme te poneku obradu poznatih pjesama u SANE duhovitom stilu, garantiraju izvrstan koncertni ugođaj! Sane se publici predstavio 1998. godine prvim albumom ‘Antelupiulla’. Ove godine su nastupili na Dori s pjesmom ‘Dečko’, a aktualni singl je pjesma ‘Ja bih preživio’, odlična obrada poznate pjesme Dina Dvornika.
Cijena ulaznice je 20 kn, a vrata su otvorena od 21 sat.

 

13.11. GUSTAFI – Tvornica kulture/Martinje – tradicionalni koncert

Već je tradicija da se najbolja zabava na Martinje dočekuje u Tvornici kulture. Ne propustite i ovu tradicionalnu proslavu uz koncert Gustafa čiji su doprinosi svakoj svetkovini vina i dobrog raspoloženja odavno postali legendarni. Kako i ne bi kad grupu, koja u prosjeku nastupa više od 150 puta godišnje, predvodi pjevač i majstor ceremonije Edi Morožin koji je i sâm vinar i uopće vrstan poznavatelj vinske tematike – što bi se moglo reći i za ostale članove družine. Njihove pjesme će vas rasplesati preko svake mjere! Za opuštenu atmosferu pobrinut će se i mlada istarska vinarska sedmorka ‘Crnobijeli svijet’: Tikel, Cuj, Trapan, Cossetto, Terzoli, Damjanić i Geržinić.
Gustafi će u Tvonici promovirati svoj novi album ‘Chupacabra’.
Martinjska zabava u Tvornici, u petak 13. studenoga 2009. bit će mnogo više od koncerta Gustafa i degustacije prve lige mladog istarskog vina.

14.11. Letu Štuke, KillingJazzHarcoreBaby – Dom Željezničar, Trnjanska 1

Poznati sarajevski rockeri Letu Štuke u sklopu jesenskog toura ponovno dolaze u Zagreb. Na sceni će im se kao predgrupa pridružiti odličan mladi sastav iz Travnika, BIH – KillingJazzHardcoreBaby (KJHCB) – koji će se premijerno predstaviti zagrebačkoj publici. U Željezničaru će Štuke, u intimnijoj atmosferi nego na dosadašnjim koncertima, predstaviti svoj novi singl ‘Mali’ za koji je snimljen i spot koji će gledatelji uskoro moći vidjeti na malim ekranima, uz poznate hitove kao što su: ‘Minimalizam’, ‘Tesla’, ‘Mjesto za dvoje’, ‘Sunce’, ‘Šutiš’, ‘Kao na zapad’, ‘Psycho’, itd.
KJHCB će promovirati svoj novi album ‘Track One’ koji je u Hrvatskoj izdan od strane Dallas Recordsa. Bend svira jako zanimljivu mješavinu funka, rocka, jazza i drum and bassa, a njihov novi spot za pjesmu ‘Malo sutra’ često se vrti na HRT-u u emisiji VIP Music Club.

Ne propustite ovaj odličan koncert u Željezničaru!Ulaznice su u prodaji: Dallas cd shop, Dancing Bear cd shop, Dirty Old Shop i na blagajni dvorane Željezničar vikendom, iza 20.00 sati.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo