"Ovca za cijeli život" u Maloj sceni! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

“Ovca za cijeli život” u Maloj sceni!

“Ovca za cijeli život” priča je za djecu od četiri godine na više koja otvara pitanja mogućnosti suživota različitih, u ovom slučaju Ovce i Vuka.

U četvrtak i petak, 20. i 21. siječnja premijerno će biti izvedena prva premijera ove godine u kazalištu Mala scena: “Ovca za cijeli život“, nastala prema nagrađivanoj slikovnici nizozemske autorice Maritgen Matter koju je dramatizirala i redateljski osmislila Snježana Banović.

“Ovca za cijeli život” priča je za djecu od četiri godine na više koja otvara pitanja mogućnosti suživota različitih, u ovom slučaju Ovce i Vuka. Jeli moguće da se dva različita svjetonazora zbliže i ima li taj neobičan par zajedničku budućnost, pitanja su koja postavlja ova predstava.

Slikovnicu je prevela Maja Oršić Magdić, scenografiju osmislila Roberta Bratović, kostime Dženisa Pecotić, koreografkinja je Ljiljana Gvozdenović, originalnu glazbu za predstavu skladao je Toni Ostojića, a aranžirao Oleg Kolnago.

U predstavi igraju Srđana Šimunović, glumica koja je s predstavom Male scene “Tajne začarane šume” osvojila nagradu za najbolju mladu glumicu na Festivalu u Vinkovcima 2000. godine i Dražen Čuček, višestruko nagrađivan glumac poznat maloscenskoj publici po nagrađivanoj (antologijskoj) ulozi Rode u predstavi “Roda i lisac” te Piksija u “Bum Tomici”.

Svečane će se izvedbe održati u kazalištu Mala scena 20. i 21. siječnja 18 sati, a prve reprize moguće je vidjeti već u subotu, 22. siječnja u 17 i 18.30.

Ordinacija.hr

Foto: Ana Šesto

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo