Psiha

Psiha

Ovih 5 groznih navika živciraju svakoga tko je u vezi – kakvo je stanje kod vas?

Shutterstock

Možda ćete se osjećati i malo bolje kada pročitate kakve sve navike postoje…

Prekrasno je biti u ljubavnoj vezi, a ponekad i uživati u partnerovim neobičnim navikama, ali što ako su one grozne i vi ih morati trpjeti?

Kako bi saznali koje su to najgore navike koje partner može imati, portal lifehacker je upitao svoje čitatelje koje su najgore navike njihovih partnera i zašto ih toliko živciraju. Pa da vidimo što kažu:

1. Kosa u umivaoniku

Odmah na početku se navodi jedna, kako kažu ispitanici, užasna navika koja često prerasta u problem. Mnogi ljudi ne vole kada im partner ne očisti dlake koje su ostale nakon tuširanja ili pranja kose.

Čitatelj Papa Van Twee pojašnjava: „Ona obično odvod očisti jer inače voda neće iz kade otići, ali ta kosa završi negdje na kadi umjesto da je baci u smeće“.

Lažu svi ili samo neki? Evo zašto lažemo i kako prepoznati kad vam netko ne govori istinu

2. Pasta za zube na umivaoniku i tamponi na površinama

Za ove navike bismo mogli reći da su grozne, pa će čak i žene vjerojatno osjetiti mučninu kada pročitaju. Drugi čitatelj navodi: „Gđa. Goodbeer ostavlja pastu za zube posvuda po umivaoniku kao da je dijete i to je grozna navika. Zar nije jednostavno isprati umivaonik nakon pranja zubi?“. Ali to nije sve pa kaže kako njegova supruga i ostavlja korištene tampone na policama kupaone, uvijek negdje blizu WC školjke tako da se može vidjeti. „Ja sam taj koji ih baca u smeće“, kaže suprug gđe. Goodbeer.

3. Maramice

Vjerojatno i vi mislite isto, ali postoji li užasnija navika od kopanja nosa, maramica koje su nakon korištenja razbacane po cijeloj kući ili još gore – vraćene natrag u kutiju s čistim maramicama. Jedan je čitatelj objasnio navike svoje bivše partnerice: „Najužasnija stvar koju sam ikad vidio je kada je ispuhala nos u plahtu na kojoj spavamo. Svaki put sam joj pružio maramicu jer mi je grozno to bilo gledati, ali ona nije shvatila što želim reći.“

4. Prljava odjeća

O bivšem partneru jedan čitatelj piše: „Živjeli smo u stanu u kojem su nas mučili veliki problemi s mravima, nisi mogao ostaviti smeće na sekundu… a moja partnerica je nekako uvijek prljavu odjeću ostavljao posvuda, a mravi su obožavali njeno prljavo rublje. Stalno smo se svađali oko pravilnog odlaganja prljavog rublja na kriva mjesta, a ja čak nisam do tad znao da mravi imaju fetiš na prljavo rublje. Možda nije potpuno njena krivica, ali je užasno“.

Vaš libido i libido partnera se nikako ne slažu? Evo nekoliko trikova kako se seksualno uskladiti

5. Odabir namirnica

Postoji puno stvari koje mogu užasavati partnera, ali ova je posebno zanimljiva. Jedna priča glasi ovako: „Žena i ja smo živjeli zajedno 12 godina i jedina stvar koju sam doživio kao užasnu je kada bi ujutro jela kuhana jaja. Ovo dolazi iz usta onoga koji jaja ne može smisliti u bilo kojem obliku pa nisam mogao uči u kuhinju kada je doručkovala. Ustvari kada razmišljam o lošim navikama partnerice teško mi pada na pamet neka užasna pa ustvari trebam nju pohvaliti jer ih ne njeguje.“.

A. A.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo