Psiha

Psiha

Petak 13. u znaku swinga – dolazi Glenn Miller Orchestra

Koncert jednog od najpoznatijih Big Bendova na svijetu, vrhunskog Glenn Miller Orchestra, održat će se u petak 13. siječnja i time će otvoriti sezonu velikih koncerata u 2012. godini.

S obzirom da je riječ o nerijetko intrigantnom petku trinaestom, organizatori su odlučili profilirana mjesta za ljubitelje jazza u potpunosti odjenuti u – dobri, stari swing te svako praznovjerje eliminirati vrhunskom glazbom. Tako će se after party koncerta održati u novootvorenom Vip clubu ispod Gradske Kavane, a ulaz će biti moguć samo uz ulaznice za nastup Glenn Miller Orchestra.

Već više puta najavljivana noć elegancije i swinga održat će se za tjedan dana u K.D. Vatroslav Lisinski, a nastup Glenn Miller Orchestra po mnogima je glazbena poslastica koja se ne propušta. Bezvremenskih skladbi poput “Moonlight Serenade“, “In The Mood” ili “Pennsylvania 6-5000” danas ne bi bilo bez jednog od najistaknutijih kompozitora i glazbenika s početka prošlog stoljeća – a to je Glenn Miller.    
 

 Glenn Miller Orchestra

Bio je jedan od najzaslužnijih za razvoj i popularnost američke glazbene scene u četrdesetim godinama 20. stoljeća, no njegova životna priča nesretno je završena prije 78 godina kad je u nerazjašnjenim okolnostima nestao prelazeći La Manche. Iako je napustio ovaj svijet prije više od pola stoljeća, orkestar koji nosi njegovo ime i dalje prenosi odličnu glazbu i pozitivnu energiju gdje god nastupao te oduševljava brojne generacije ljubitelja dobre glazbe.

Glenn Miller Orchestra do sada je oduševio je gotovo četiri milijuna ljudi stoga ne propustite bio dio velike svjetske priče koju nam u Zagreb donosi jedan od najpoznatijih Big Bendova na svijetu. Ulaznice za ovogodišnji koncert gotovo su dvostruko povoljnije od ulaznica iz 2008., a podijeljene su u četiri kategorije: 150 kuna, 180 kuna , 220kuna i 260 kuna i još su nekoliko dana dostupne na blagajni dvorane Lisinski (svakim danom od 10 do 20 sati, subotom od 9 do 14 sati) i putem Ulaznice.hr

After party koji će se održati u Vip clubu na Trgu Bana Jelačića (ispod Gradske kavane) počet će netom nakon završetka koncerta.

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo