Psiha

Psiha

Pogledajte novi film redateljice Jasmile Žbanić “Otok Ljubavi”

Ljetnu zabavu u morskom odmaralištu i hrabar pogled na moderne odnose donosi nam sarajevska redateljica Jasmila Žbanić u novom filmu “Otok ljubavi”.

Film je sniman na otoku Svetog Nikole nedaleko od istarskog Poreča te je vizija drugačije stvarnosti i pokušaj osvještavanja mogućnost da i ta utopija može biti i stvarnost.

Sadržaj filma: Grebo i njegova supruga Liliane u poodmakloj trudnoći provode svoj pošteno zasluženi odmor u popularnom jadranskom odmaralištu. Sve je uključeno u cijenu! Sunca, plivanja i zabave koliko im je srcu ćejf. Nemoguće je zamisliti da bi na tako idiličnom odmoru išta moglo krenuti po zlu! Uz večer karaoka, Grebo, sarajevski roker, u kojeg se Liliane svojevremeno zaljubila, očarava sve goste u odmaralištu. Ipak najveće iznenađenje večeri je njihov susret s misterioznom Florom. Ova karizmatična mlada žena ubrzo će njihov mladi brak staviti na kušnju. Tajne iz prošlosti ne mogu dugu ostati skrivene na Otoku ljubavi.

U filmu glume Ariane Labed, Ermin Bravo, Ada Condeescu, Franco Nero, Leon Lučev, Branka Petrić Fehmiu i Bojana Gregorić Vejzović.

A. A.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo