Psiha

Psiha

Poklanjamo vam album grupe Nola

Nola

Nolin treći album Iznad oblaka osvojio je Slobodan Popratnjak. Sretni dobitnik će album dobiti na adresu koju nam je poslao mailom. Čestitamo!

Na povratničkom albumu poznate pulske grupe NOLA nalazi se i pjesma ‘Iznad oblaka’ koja je ‘pomela’ sve top ljestvice i jedna je od najtraženijih pjesama na domaćim radijskim postajama od prvog dana puštanja u eter.

Nola je izdala svoj treći album nakon dugih jedanaest godina i vrlo uspješnih albuma ‘Dio tebe’ i ‘Osmijeh’. Njihov novi zvuk temelji se na megauspješnici ‘Dio tebe’, koja se danas sluša gotovo nesmanjenim intenzitetom kao i prije petnaest godina, i rezultat je rada tima pod producentskom palicom porinovca Edija Cukerića. Jezgru benda i dalje čine Marijan i Gabi čija karizma i utjelovljenje zaljubljenosti, ljubavi i zajedništva predstavlja Nolu u još zrelijem, produkcijski jakom i glazbeno vrlo kvalitetnom izdanju.

Album je izašao kao dvostruko CD izdanje – novi album s 11 novih pjesama + bonus CD koji sadržava remasterirane stare hitove Nole, video spotove + dodatni sadržaj. Bonus CD između ostalog sadržava i mega-hit ‘Dio tebe’ kao pjesmu i video spot.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo