Psiha

Psiha

Poklanjamo vam album grupe Ramirez

U albumu grupe Ramirez uživat će Marica Mlinarić. Čestitamo!

Ovo je treći studijski album zagrebačke rock skupine Ramirez u koprodukciji etiketa DOP Records i Menart .

Album je najavljen hvaljenim i medijski, te društveno eksploatiranim singlovima i video spotovima ‘Učini nešto danas’ (nositelj glazbene Nokia kampanje) i ‘Sedam’ (HUHIV akcija u borbi za educiranje javnosti o AIDS problemu).

Album je producirao Hrvoje Radnić, masteriran u glasovitim londonskim Abbey Road studijima, a poetični omot albuma je radio Dinko Batarelo.

Frontmen Aljoša Šerić uveo nas je u svijet Ramireza i podijelio trenutni pogled: “Album je sniman u jednoj kući pod Sljemenom tijekom 2008. godine. Bez pritiska i sterilnosti koju sa sobom nosi čovjeku zapravo neprirodno okruženje studija, ne otkucava sat, ne moraš brzati, jede se grah, kontemplira o udaljenosti između planeta, raspravljava o zadnjoj epizodi ‘Na rubu znanosti’, a nešto se i snimi.

Najsretniji i najzadovoljniji smo upravo s ovim zadnjim albumom, iako to zvuči kao floskula koju upotrebljavaju svi bendovi kad pričaju o svom posljednjem uratku. Osjećamo se sigurno, konačno smo na svome. Cjelovit je, kad bi ga morao usporediti s bojom, bila bi tamno siva, ali nikako ne i depresivan, nema kuknjave. Pjesme su većinom nastale na probama, veliki upliv u cijelu priču je imao i naš producent Hrvoje Radnić, pa smo zajedno s njim rješavali probleme kao što su kako pop pjesmu uvaliti u nešto alternativniji aranžman. Prilično željno iščekujemo rad na novim pjesmama, muzika zaustavlja vrijeme, a mi se volimo igrati vječnih dječaka.”

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo