Poklanjamo vam album "Live u Domu omladine" Darka Rundeka - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Poklanjamo vam album “Live u Domu omladine” Darka Rundeka

Live u Domu omladine

Svoju kućnu fonoteku albumom Darka Rundeka povećat će Tomislav Stepanić. Sretni dobitnik će album dobiti na adresu koju nam je poslao mailom. Čestitamo!

Ovo je snimka koncerta Darka Rundeka i Cargo Orkestra održanog u Domu omladine u Beogradu 2007. godine u sklopu turneje ‘Svitanja’. Naziv ‘Svitanja’ je odabran iz dva razloga. Prvi, jer je promoviran zadnji album ‘MHM A-HA OH YEAH DA-DA’, na kojem posljednja pjesma nosi taj naslov; drugi, koji je povezan i sa sadržajem te pjesme, svaki je koncert osvanuo nov i drugačiji.

Darko RundekNov i drugačiji, i po repertoaru i po načinu sviranja, otvoren inspiraciji i razmjeni sa baš tom publikom, na baš tom mjestu, sada.

Takav pristup donosi i rizike raznih nesavršenosti, traženja, gubljenja, nalaženja, koji mogu zasmetati slušaoca snimke, jer je prostor i atmosferu ponekad nemoguće prenijeti na dva zvučnika u sobi ili par slušalica u autobusu ili hodu…. Ipak, čini nam se vrijedno sačuvati i objaviti zapis ovog koncerta prije svega zbog radosti razmjene između benda i po otvorenosti, muzikalnosti, upućenosti i srdačnosti jedinstvene publike.

NASTUPILI SU:

Darko Rundek – gitare, glas
Isabel – violina
Djani Pervan – bubnjevi, udaraljke
Bruno Arnal – bas, kontrabas
Igor Pavlica – truba, glas
Emmanuel Ferraz – trombon, glas
Dušan Vranić – klavir, harmonika, glas

 

menart 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo