Potresna istinita priča protkana duhovnošću "Bez ljubavi i mržnje" - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Potresna istinita priča protkana duhovnošću “Bez ljubavi i mržnje”

Potresna istinita priča protkana psihoanalizom, filozofijom i duhovnošću vodi nas na put spašavanja vlastitog života u kojem glavni lik, senzibilni, intuitivni Blue prekida emotivni genetski kod, koji kao i gene nasljeđujemo od svojih predaka, a kojim je, a da to ne znamo, svatko od nas određen sve dok te emocije ne osvijestimo.

Izrazito senzibilan i intuitivan glavni lik, dvadesetpetogodišnji Blue čija je duša vreća natovarena obiteljskim problemima očajnički traži izlaz iz labirinta u kojem su ga u trećoj godini ostavili roditelji, a to su mu “slučajno”zaboravili reći. Koprca se nesvjestan osjećaja koji u njemu bukte i svako malo bacaju iskre koje u njemu pale plamen revolta koji stvara užareni obruč iz kojega je teško izaći. No uz pomoć psihijatra i psihologa dr. Fuga uspijeva prekinuti emocionalni genetski kod koji kao i gene nasljeđujemo od svojih predaka i koji nas određuju i koče na putu življenja vlastitog života. Blue se nalazi na zgarištu obiteljskog ognjišta koje je u njegovog trećoj godini razoren i dok su se njegovi roditelji “snašli” u novim brakovima on ostaje napušten kod djeda i bake (očevih roditelja) sve do sedme godine u kojoj njegova baka koju smatra majkom umire, a za djeda koji mu je otac saznaje da mu nije pravi djed…

Ranjeni junak nije se borio samo s emocijama… Zgarište obiteljskog života, tragedije, napuštanje, razvodi i psihičko zlostavljanje nisu toga ratnika duše spriječili da kroči na put svjetla i osobnog spasenja.

Proza koja liječi nikako nije self-help roman već duboko emocionalno literarno djelo koje nam govori o osjećajima usamljenosti, napuštenosti i nepripadanja, najdubljim i najbolnijim osjećajima koje ljudsko biće može doživjeti.

O autoricama:

Larissa Kunić (Larí) specijalist je energetske medicine i duhovne terapije. Marieta Kola (Marí) specijalist je intuitivne medicine i duhovne terapije. Suvlasnice su Entere Clinic, male klinike sa velikom dušom u Opatiji, iz koje crpe svoje nadahnuće i pomažući mnogim klijentima stvaraju njihova djela. Roman Bez ljubavi i mržnje prvi je iz ciklusa Proze koja liječi.

Izdavač: Naklada LJEVAK

A.A.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo