Praline&FastFood vas čekaju u B.P. Clubu - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Praline&FastFood vas čekaju u B.P. Clubu

Saznajte kako zvuče evergrini i hitovi “Over The Rainbow”, “Son of a Preacher Man”, “Chattanooga Choo Choo”, “Can’t Buy Me Love”, ili ” Walk Like An Egyptian” u jazz aranžmanu Pralina.

Jazz grupa Praline&FastFood predstavit će se zagrebačkoj publici na besplatnom koncertu u B.P. Clubu ovaj četvrtak, 3. veljače, s početkom u 21 sat. Promoviraju svoj prvi album “My Favorite Things”, a gošća im je mlada zagrebačka mezzosopranistica Sandra Hraščanec.

Nalovna pjesma albuma “…još i danas nadahnjuje mnoge glazbenike raznih žanrova koji su ju reciklirali u nebrojenim inačicama. Nadahnula je i vokalne kolačiće: Jelenu Martinčević – Korbelj, Augustinu Posavec, Anitu Šepec i Helenu Hraščanec, i njihove instrumentalne, nezdravoj hrani sklone kolege, aktualne kreatore jazz zbivanja u Koprivnici: klavijaturista i pjevača Marina Hraščanca, basista Robina Kneževića, bubnjara Darka Ivančana i saksofonista Vojkana Jocića.

Za svoj prvi zajednički album `My Favorite Things`, sastav Praline & Fast Food posegnuo je u američku pjesmaricu, odabravši spomenuti, ali i starije evergreene, pjesme koje su toliko puta preoblikovane da ih je gotovo nemoguće iznova predstaviti u originalnom svjetlu.

Veseli kolačići nisu razmišljali o tome kako izmisliti nešto zapanjujuće, šokantno. Posve jednostavno, slušali su svoje srce, odabrali one pjesme koje osjećaju, poigrali se s njima kao s najdražim igračkama, posipali ih štaub šećerom i vilinskom prašinom te poletjeli u svijet glazbenih čarolija i ljubavi. Radost muziciranja, koju osjećamo u svakoj izvedbi, sugestivno prenose na slušatelje CD-a, pobuđuju pozitivne emocije, smiješak na licu, zadovoljstvo i mir u duši….” (Davor Hrvoj)

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo