Psiha

Psiha

Premijera predstave “Poslije Alkestide” u Sisku

Mladi zagrebački dramaturško-redateljski tandem Pešut & Rustemović premijerno se predstavlja sisačkoj publici, i to predstavom “Poslije Alkestide”, u petak, 14. ožujka, u 20 sati u Kazalištu 21.

Komad predstavlja tromjesečni autorski rad Dine Pešuta i Mirne Rustemović, a sve prema tekstu Euripidove “Alkestide” u prijevodu Lade Kaštelan. U predstavi glume mlade kazališne nade Karla Brbić, Dajana Čuljak, Domagoj Janković, Dubravka Lelas i Silvio Vovk.

Predstava ”Poslije Alkestide” predstavlja ono što suvremeno društvo danas smatra tradicionalnom i privilegiranom obitelji. Postavlja drska pitanja o odlukama i odgovornosti unutar nje, te o procesu žaljenja u suvremenom okruženju.

Scenografiju i video su oblikovali Irena Bakić, Sonja Halapir i Goran Jovanović, kostimografiju je izradila Danijela Gotal Grgurač, a suradnica za scenski pokret je Jasminka Petek Krapljan.

Za sve zainteresirane goste i uzvanike organiziran je prijevoz autobusom iz Zagreba, na dan premijere 14. ožujka. Za sve informacije možete se obratiti na mail pesut.rustemovic@gmail.com.

Ordinacija.hr

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo