Psiha

Psiha

Prezzident izbacio novi singl

Nakon “Nesanice” Prezzident predstavlja svoj drugi singl, pjesmu neobičnog naziva “Trebala se zvati tragovi”.

Dva mjeseca nakon izdavanja prvog singla, grupa Prezzident, koju čine glazbenici iz Malog Lošinja, Rijeke i Zagreba, predstavila je svoj novi glazbeni uradak. Autor pjesme neobičnog naziva “Trebala se zvati tragovi“ je Ivan Soldo, glazbu i aranžman potpisuju Medek, Soldo i braća Bišćan, dok su produkciju odradili u suradnji s Hrvojem Prskalom iz ZG Zvuka.

“U periodu nastajanja ‘Trebala se zvati tragovi’, na našoj sceni je izašlo nekoliko pjesama drugih izvođača koje su imale sličnosti u aranžmanu ili samom imenu pjesme, pa je došlo do mnogih izmjenjivanja. Dobra strana toga je što je naša kreativnost dobila maha, a zvuk koji nam je Hrvoje posložio upotpunio je cijelu priču”, kaže Emil Bišćan, jedan od autora pjesme.

Prezzident se publici predstavio punokrvnim rock singlom ”Nesanica”, no napominju kako se žanrovski ne žele stavljati u okvire. Iako je energija koju ostvaruju na pozornici uglavnom rock izričaja, dečki se ne žele zadržati samo na tome, već istražiti i druge glazbene smjerove i sve to prikazati na prvom albumu koji najavljuju za početak sljedeće godine.

Spot je u pripremi, a do tada poslušajte kako zvuči Prezzidentova “Trebala se zvati tragovi”:

Prezzident pratite na Facebooku.

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo