Rambo Amadeus se vraća Zagrebu - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Rambo Amadeus se vraća Zagrebu

Rambo Amadeus ponovno stiže u Zagreb, ovoga puta u klub Boogaloo, gdje će 28. listopada promovirati svoj novi live album “Rambo Amadeus & Mutant Dance Sextet u Domu Sindikata”. Album će uskoro ugledati svjetlo dana na hrvatskom tržištu u izdanju diskografske kuće Menart.

Mutant Dance Quartet, bend koji je Rambovim fanovima poznat s prethodnih turneja, za potrebe snimanja ovog live albuma proširen je puhačkom sekcijom pa s novom postavom koja će pratiti Ramba Amadeusa u klubu Boogaloo sa sobom donosi i jedan drugačiji zvuk, uz uvijek kontroverzan glazbeni izričaj Svjetskog Mega Cara.

“U neobičnoj interakciji školovanih i samoukih muzičara, koja mi, iskreno rečeno, tijekom proba ponekad zadaje glavobolje, ipak nastaju ti naši originalni muzički rezultati, o kojima će moći prosuditi naša publika i na ovom zagrebačkom koncertu. Bez pretjerane lažne skromnosti, zaista mislim da smo trenutno najveća koncertna atrakcija Balkana”, rekao je Rambo Amadus ususret svojem ponovnom nastupu pred zagrebačkom publikom i najavio da će dobro protresti Boogaloo.

Najnoviji album koji će Rambo Amadeus tom prigodom promovirati bilježi njegov koncert u beogradskom Domu sindikata kojeg je i sam Rambo opisao kao svoj ponajbolji “Društveno Odgovorni Javni Nastup”. Album predstavlja i osam potpuno novih pjesama koje su premijerno izvedene na tom koncertu, a zagrebačka će ih publika imati prilike po prvi puta čuti uživo upravo u klubu Boogaloo.

Inače, do novog, već traženog glazbenog izdanja Menarta “Rambo Amadeus & Mutant Dance Sextet u Domu Sindikata“, publika će moći doći vrlo jednostavno na samom koncertu. Svi fanovi ovog originalnog crnogorskog glazbenika koji dođu na koncert novi album Ramba Amadeusa moći će kupiti po promotivnoj cijeni, a Rambo će se nakon koncerta družiti s publikom i potpisivati CD-e.

      
Rambo Amadeus

Ulaznice za koncert Ramba Amadeusa & Mutant Dance Sexteta kreću u prodaju u ponedjeljak, 3. listopada, a moći će se u pretprodaji do 17. listopada nabaviti po cijeni od 70 kuna (nakon toga će cijena ulaznica iznositi 80 kuna), na sljedećim prodajnim mjestima u Zagrebu:

  • Knjižara Rockmark, Berislavićeva 13
  • Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
  • Boogaloo klub, Vukovarska 68
  • Dirty Old Shop, Tratinska 22.

Rambo traži back-up!

“Na mojim koncertima uvijek mi je nedostajao scenski pokret, vrijeme je da se taj propust ispravi! Pozivam sve koji se bave plesom da se prijave na audiciju i zaplešu na mojem koncertu u Boogaloou. Tko me dojmi, pleše sa mnom na koncertu a slijedi i novčana nagrada za nastup!”, obznanio je Svjetski Mega Car ususret koncertu u Zagrebu.

Svi koji žele pokazati plesni talent u Boogaloou imaju prilike to učiniti slanjem prijave na e mail: petra@menart.hr do petka, 28. listopada u podne. Do 14 sati će biti obaviješteni jesu li ušli u finalni krug i bit će pozvani da nastupe pred Mega Carem točno u 19 sati, kako bi on osobno odabrao najboljeg ili najbolju. Prijavljeni moraju imati više od 18 godina, a u prijavi moraju navesti osobne podatke, fotografiju, dosadašnje plesno iskustvo i razlog zbog kojeg se žele okušati u ovom natjecanju.

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo