Psiha

Psiha

Rasprodano 88 posto ulaznica za cara engleske komedije Jimmyja Carra!

Sve što ćemo reći je: Jimmy Carr, Lisinski, 12.5., 12 posto ulaznica!

Jimmy Carr je stand up komičar poznat po izuzetno brzom verbalnom okidaču ili jednostavno rečeno – jezik mu je opasniji od pištolja! Najbolji je kada ga gledate uživo, a vještina koju je razvio do savršenstva je nadmudrivanje s publikom ili “heckling”. Baš iz tog razloga je “nestalo” 88 posto ulaznica za njegov nastup “Gagging Order” s kojim dolazi u utorak 12. svibnja u zagrebački LISINSKI. Do nastupa nas dijeli malo malo više od tri tjedna, ali ne oslanjajte se na to da ćete ulaznice kupiti u zadnji čas jer ih tada, vrlo izgledno, više neće biti. Naime, Jimmyjev nastup u Ljubljani 11. svibnja u Cankarjevom domu davno je rasprodan, a to će se uskoro biti i slučaj s nastupom u Zagrebu.

“Gagging Order” garantira urnebesni večernji izlazak. Show se sastoji od priča, skečeva, viceva, dosjetki… inteligentnih, brzopoteznih, grubih i nekih sasvim neočekivanih. Svi ste dobrodošli, samo ostavite kod kuće savjest, osjećaj za pristojno i moralni kompas jer Jimmy Carr je čovjek bez dlake na jeziku. Show je namijenjen osobama starijima od 16 godina.

Više o nastupu Jimmyja Carra saznajte na stranicama Lisinskog, Jimmyja Carra ili Facebook profilu London Calling Cluba.

Preostale ulaznice po cijenama: 120/170/ 220 kn potražite na www.ulaznice.hr, blagajni Lisinskog, Aquarius Music Shopovima (Varšavska 13 ili Branimir centar) i drugim prodajnim mjestima u sustavu ulaznice.hr!

K. Pužar

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo