Psiha

Psiha

Rundek Cargo Trio lansirao novi album “Mostovi”

Prije samo nekoliko dana započela je ekskluzivna prodaja novog albuma „Mostovi“ ! Darko, Duco i Isabel u Tvornicu dolaze 18. lipnja gdje će izvoditi novi materijal i brojne starije pjesme iz bogate karijere Darka Rundeka.

Koncert je stajaći prema Rundekovoj želji i to za 800 ljudi kako u Tvornici ne bi bila gužva, budući da ovaj album ima energiju koja uz snažne emocije mami i na ples! „Morska“ premijera „Mostova“ održat će se dan nakon Zagreba, 19. lipnja na šibenskoj tvrđavi Sv. Mihovila.

Izlazak albuma podržali su mnogi glazbeni kritičari i novinari. Među prisutnima bile su u ulozi prijatelja i fanova mnoge poznate ličnosti glazbene i kulturne scene – Max Juričić, Mirela Priselac Remi, Jasna Bilušić, Maja Lovrić Kosa, Branko Kostelnik te više od 150 obožavatelja iz Hrvatske ali i inozemstva koji su došli kako bi se družili s Rundek Cargo Trijom.

Od danas, ponedjeljka 1. lipnja, album možete kupiti u svim CD shopovima (Aquarius, Croatia Records, Dancing Bear, Dallas…) u lancima Tisak Medije i multimedijalnim knjižarama Algoritam Profil Mozaika diljem Hrvatske!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo