Psiha

Psiha

Rundek Cargo Trio rasprodao zagrebačke koncerte

Zbog velikog interesa Rundek Cargo Trio će svojim obožavateljima omogućiti još dva koncerta – 13. i 14. travnja (petak i subota)!

Sama najava Rundekovog povratka iz daleke Indije i najava dva koncerta u Vip Clubu izazvala su golem interes i pomamu za ulaznicama pa ne čudi da su koncerti 11. i 12. travnja rasprodani.

Za sve one koji iz bilo kojeg razloga nisu uspjeli nabaviti ulaznice za prva dva koncerta, imamo dobre vijesti: zbog velikog interesa Rundek Cargo Trio će svojim obožavateljima omogućiti još dva koncerta – 13. i 14. travnja (petak i subota)!

Karizmatični glazbenik nevjerojatne energije uvijek iznova publiku oduševljava svojom izvedbom i osobnosti pa se inspiriran boravkom u Indiji u Zagreb vratio kako bi svojoj publici predstavio fine niti svog glazbenog stvaralaštva i poveo ih na put koji će još dugo pamtiti.

 

Rundek Cargo Trio

Koncerti su zamišljeni kao bliska druženja s publikom, trajat će preko dva i pol sata, sa jednom ili dvije stanke u kojima ćete moći susresti glazbenike.

Pjesma “Sanjala si da si sretna” možda ponajbolje predstavlja recentni album Rundek Cargo TrijaPlavi avion“, jednoglasno ocijenjen kao jedan od Rundekovih autorskih vrhunaca.

“Plavi avion“ album je Rundek Cargo Trija koji za razliku od Cargo orkestra ima novu i drugačiju stvaralačku energiju, namijenjenu slušateljima koji uživaju u njihovoj glazbi upravo onoliko koliko uživaju i sami glazbenici tijekom njezina stvaranja.

Kako biste na vrijeme osigurali svoje mjesto u Vip clubu požurite po ulaznice jer je njihov broj i dalje ograničen na samo 100 po danu!

Cijena ulaznice iznosi 130 kuna, a dostupne su danas od 12 sati na prodajnim mjestima Eventima!

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo