Psiha

Psiha

Salon Gvozdanović glazbeni ciklus zatvara posebnim događajem

Prekrasni ciklus ambijentalnih koncerata na Gornjem gradu u Zagrebu doživljava veliki finale u nadolazeći utorak 4.studenoga, kada u Glazbeni salon Gvozdanović stiže naša međunarodno priznata pijanistica Mia Elezović.

Pomno birani program otvara slavna Sonata u u Es-duru op. 81a ‘Les Adieux’ Ludwiga van Beethovena, a nakon maloga glazbenog bisera – Musical moments Viktorije Čop, prvi dio koncerta zatvaraju vratolomno virtuozne Vragolije Tilla Eulenspiegela bečkoga majstora Richarda Straussa.

U društvu flautistice Ivane Zahirović i violinistice Vlatke Peljhan, slijede potom još dva glazbena rariteta: Trio za flautu, violu i klavir op. 18 legendarne ruske pijanistice Tatjane Nikolajeve – manje poznate kao skladateljice što ovoj izvedbi daje posebnu draž, a potom i Trio za flautu, violinu i klavir slavnoga talijanskog autora Nina Rote, koji će ostati zapamćen po vječnim temama filmskih klasika Kum i Amarcord, a sada ga imamo priliku upoznati i u zanimljivom komornom svjetlu.

Očekuje vas puno dobre glazbe i prvorazredne izvedbe u ciklusu koji u ovom jedinstvenom prostoru na Gornjem gradu organiziraju Muzej za umjetnost i obrt i G.A.D. PRODUKCIJA.
A nakon koncerta kao i uvijek još malo druženja u ugodnom društvu i boravka u prekrasnim salonima obitelji Gvozdanović.

Dobro došli u palaču koja je više od zbirke… Gdje je koncert više od glazbe!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo