Psiha

Psiha

Samoborski dani vatrometa vas zovu!

Jedno je od najomiljenijih i najstarijih izletničkih odredišta u Hrvatskoj, grad Samobor, poziva vas na svoje Dane vatrometa, kao uvod u Dan grada Samobora.

Osim što je poznat po Fašniku, Glazbenoj jeseni, salamijadi, reliju oldtajmera, Danima kruha i vina ili kestenijadi, Samobor je domaćin Dana vatrometa. Zašto ne biste posjetili ovaj gradić svete Ane na istočnim obroncima Žumberačke gore i uvjerili se u sve njegove ljepote?

Kao uvertira u Dan grada Samobora, do 12. se listopada održavaju Samoborski dani vatrometa. Što vas tamo čeka? Raznolik glazbeni i zabavni program, piroprezentacije, multimedijalne priredbe i, najvažnije od svega, vatrometi!

Samobor svoj Dan grada svečano obilježava trećeg vikenda u mjesecu
listopadu, na dan kada povjesničari procjenjuju da je kralj Bela IV.
1242. godine Samoboru darovao Povelju slobodnog kraljevskog trgovišta.

Vatromet

Prvi vatrometni turnir Samobor na rasporedu je danas u 15 sati, a slijede mađioničarska predstava i koncert grupe “Krivi smjer”, a potom i slovenski vatromet nakon kojeg slijedi tamburaška fešta uz uvijek odlične Slavonske lole.

Drugog dana natjecanja “Samoborski dani vatrometa”, u subotu, 11. listopada, razveselit će vas vatrometna izvedba pirotehnike iz Slovačke uz nastup rokera Psihomodo Pop.

Domaća Mirnovec Pirotehnika sa svojim će se revijalnim vatrometom predstaviti u nedjelju, 12. listopada, a potom slijedi koncert Maje Šuput. Sva događanja odvijat će se na stadionu NK Samobor, a ulaz za sve je besplatan.

Program Dana grada Samobora preuzmite ovdje.

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo