Šarmantni Pink Studio svira za vas 18. siječnja - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Šarmantni Pink Studio svira za vas 18. siječnja

Pinko Studio, jedan od najtalentiranijih mladih hrvatskih bendova, novu godinu započinje radno, i to samostalnim koncertom u zagrebačkoj Tvornici kulture 18. siječnja.

Nakon što su u proljeće 2012. izdali svoj drugi album pod nazivom “Pink album“, ovaj melodični, raspjevani pop bend spojio je energiju starih i novih hitova u najšarmantniji koncertni paket koji će vas rasplesati 18. siječnja u Tvornici kulture. Izvodit će svima drage pjesme poput Zadnja
stvar“
, “Infra Inga“, “Jutro
poslije“
, “Lucija“
, “Želim ti reći“…

Ivana, Ana P. i Ana B. su ružičastiji dio Pink Studija (ostatak čine četiri mladića koja ih drže kao kap vode na dlanu). Djevojke kažu da pjevaju čitav život, a za ozbiljno su počele pjevatI (i svirati) prije sedam godina u Pink studiju. Što te djevojke vole? Ivana voli gumene bombone, horor filmove i depresivne kantautore, Ana B. voli Glee, marcipan i elektronsku glazbu, a Ana P. voli Mačke (životinje i muzikl:)), čokoladu i terce… Djevojke najviše vole Pink Studio!

Savršenim balansom bezbrižnosti i talenta Pink Studio može stati uz bok svjetskim izvođačima sličnog glazbenog izričaja. Snažni plesni ritmovi, prožeti pitkim i melodičnim gitarskim popom s nezaobilaznim elektro-indie elementima, glavne su odlike njihovog glazbenog izričaja. Zbog prvog albuma “Soundtrack za lutku“ Pink studio dobio je etiketu “najboljeg pop debija godine“, a hit “Jutro poslije“ te je godine bio jedan od najtraženijih radijskih singlova. To su, uza svoj rad te osebujan urbani šarm, postigli i uz višegodišnju suradnju s poznatim dvojcem iz Elementala, Shotom i Erolom, pod čijom su producentskom palicom uspješno pomaknuli granice hrvatske pop glazbe.

Pink Studio

Drugi album “Pink album“ (Menart, 2012.) na domaćim listama pretendira za pop album godine i posjeduje onu magiju zvuka koji će vas opiti i natjerati na konstantno preslušavanje! Nevjerojatno dobar album kojeg većina prepoznaje putem izvrsnih i radiofoničnih singlova. Dva spota s ovog albuma redateljski je potpisala Kristina Bangoura.

Kombinacija melodičnog popa, melankoličnih tema i svjetonazora novog doba koji emociju ističe u prvi plan, ignorirajući sve ono što može narušiti mladenačku idilu, upravo je prava kombinacija koju je nemoguće svrstati u neku kategoriju; power pop ili Indie pop? Možda samo jednostavno – Pink Studio!

Pink Studiju ovo je prvi nastup u 2013. godini, stoga ne propustite zaplesati 18. siječnja u malom pogonu Tvornice Kulture! Cijena je ulaznice mladenački simbolična i bezbrižna poput samog benda: 25 kuna u pretprodaji i 35 kuna na ulazu!

Pink Studio i sve novosti pratite na njihovom Facebooku.


i ne zaboravi nas lajkati na Facebooku. Nije obavezno, ali je lijepo od tebe 🙂

K. Pužar

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo