Smijte se, topite od miline i zaljubite se u "Zapletene" - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Smijte se, topite od miline i zaljubite se u “Zapletene”

Smijte se, topite od miline i zaljubite se u Zapletene – prvi dio hit-serije ljubavnih romana autorice Emme Chase.

Upravo je izašao prvi dio iz serije romana nadarene spisateljice Emme Chase, koji se s romanima Uvrnuti, Ukroćeni i Povezani pretvorio u pravu književnu senzaciju i zasjeo na vrhove ljestvica najprodavanijih knjiga New York Timesa i USA Todaya.

Svakom stranicom čitatelj se uvlači u zavodljivi zagrljaj koji ne prestaje do samog kraja. Razrada likova snažno ulazi u klasične zavodničke stereotipe, ali ipak neprestano iznenađuje svojim duhovitim šarmom i strastvenom privlačnošću. Znamo da će dojam pojedinih citata dugo ostati u vašem pamćenju, ali ako ih mislite upotrijebiti u nekoj posebnoj prilici – upotrijebite ih s oprezom.

Kad bogat, naočit i bahat muškarac sretne lijepu, briljantnu i ambicioznu ženu, njihovi će odnosi nedvojbeno postati zapleteni… Drew Evans sklapa milijunske poslove i samo osmijehom zavodi najljepše Njujorčanke. Zašto je onda sedam dana zatvoren u svom stanu, nesretan i potišten? Reći će vam da boluje od gripe, ali svi znamo da to zapravo nije istina. Kad tvrtka za investicijsko bankarstvo Drewova oca zaposli Katherine Brooks kao novu suradnicu, u životu toga drskog plejboja zavlada kaos. Profesionalno ga nadmetanje s njom uzrujava, privlačnost koju osjeća prema njoj odvraća mu pozornost, a nesposobnost da je namami u krevet čini ga očajnim.

O autorici

Tijekom dana Emma Chase odana je supruga i majka dvoje djece koja živi u malom, ruralnom gradiću New Jerseyu, no noću ona postaje prava “ratnica-spisateljica”, koja se potpuno predaje i troši sate kako bi dostojno oživjela šarolike likove i njihove beskrajne budalaštine. U dugogodišnjoj je ljubavnoj vezi s kofeinom.

Emma je također i strastvena čitateljica. Prije no što je dobila djecu znala je čitati cijele knjige u jednom danu. Pisanje joj je oduvijek bila strast, a 2013. godine izdavanjem debitantskog romantičnog romana Zapleteni napokon joj se ostvario san da postane pravom spisateljicom.

Izdavač: Mozaik knjiga

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo