Psiha

Psiha

Stjepanu Hauseru i Luki Šuliću uručeni Porini!

Luka Šulić i Stjepan Hauser primili su diskografsku nagradu Porin u klubu MATIS Absolut Lounge i to za albume: “2CELLOS Luka Sulic & Stjepan Hauser” te “Urban & Hauser”.

2CELLOS osvojili su Porine u dvije kategorije:

  • Najbolji inozemni album: “2CELLOS Luka Šulić & Stjepan Hauser”
  • Najbolja inozemna pjesma: “Smooth Criminal”

jLuka i Stjepan nažalost nisu mogli osobno primiti Porine na svečanoj dodjeli u Rijeci 5. svibnja jer su nastupali s Eltonom Johnom u Las Vegasu s kojim su još na turneji i uz to snimaju svoj novi studijski album čiji je izlazak najavljen početkom 2013.

Statue Porina osvojene za izdanje 2CELLOS Luka Šulić&Stjepan Hauser, čelistima je uručila Željkica Makanec, predstavnica Menarta, a statue Porina osvojene za izdanje “Urban & Hauser“, Stjepanu Hauseru je uručio Boris Horvat, direktor Aquarius Recordsa.

“Iznimno smo ponosni da je prvi album naših vanserijskih glazbenika Stjepana Hausera i Luke Šulića, osvojio čak dvije nagrade Porin u inozemnoj konkurenciji. Uz Stjepanove Porine u domaćim kategorijama, vjerujem da su postali prvi laureati koji su osvojili u istoj godini Porin i u domaćoj i u stranoj konkurenciji pa je time njihov uspjeh još veći. Činjenica što je njihov album došao u Hrvatsku preko diskografskog majora Sony Music samo još više podvlači veličinu njihovoh međunarodnog trijumfa, kojega je glasačko tijelo Porina prepoznalo i vrednovalo. Još jednom čestitamo ispred diskografske kuće Menart, loklanog zastupnika Sony Music i sa zadovoljstvom predajemo Luki i Stjepanu Porine u trajno vlasništvo!”, naglasio je direktor Menarta Branko Komljenović.

 

Ordinacija.hr
Photo by Walter

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo