Psiha

Psiha

Što kažu zvijezde: kakvo vas zdravlje očekuje u 2021.?

Foto: Shutterstock

Zdravstveni je horoskop pripremio Russell Grant, poznati britanski astrolog i autor nekoliko knjiga o astrologiji.

Ovan

Možda vam je teško, ali sve ćete na kraju napraviti kako ste zamislili jer vi to tako radite. Usvojite optimističan stav i budite iskreni prema sebi, a to će rezultirati profesionalnim i privatnim uspjehom na proljeće. Što vizualizirate ove godine, na kraju se može i ostvariti.

Bik

Vrijeme je da se suočite sa strahovima i sve svoje probleme ostavite iza sebe. Vaši će vas prijatelji i obitelj podržavati i pomoći vam da izdržite kada je teško. Putovanje će vas razveseliti i dati vam energiju, a grupne aktivnosti će vam donijeti zadovoljstva na jesen.

Blizanac

Bavljenje hobijima će vam donijeti radost, a vi ćete postaviti nove ciljeve. Zdravstvene tegobe će polako nestajati ako u život uvedete samo male promjene.

Što vaš horoskopski znak otkriva o zdravlju – tko treba paziti na tlak, a tko je sklon ćelavosti?

Rak

Vaša je najveća želja da uživate s prijateljima i obitelji. Priuštite si zadovoljstvo i ugodite svojoj senzibilnoj strani. Prave odluke o vašem zdravlju će vam dati dodatnu energiju.

Lav

Što god da ste planirali napraviti u novoj godini, vjerujte da to možete i ostvariti. Radite nešto s rukama jer će vam to pružiti veliko zadovoljstvo. Energiju ćete ulagati o ostvarenje svih ciljeva.

Djevica

Ako donesete odluku i maknete se od onoga što vam ne pruća zadovoljstvo, možete računati na pozitivne promjene. Ne brinite toliko o kontroli, pustite da se stvari same odvijaju. Spriječite pojavu umora tako da uživate u jednostavnim aktivnostima. U proljeće se odmorite i prikupite energije za nove napore.

Vaga

Ne dozvolite prošlosti da vas drži na mjestu, radije se prisjetite koje ste to želje davno prije imali i pronađite način kako ih ostvariti. O svom zdravlju vodite brige u proljeće kada je odlično vrijeme da promijenite navike, a promjene ćete brzo primijetiti. Provodite vrijeme s prijateljima, zabavljajte se i budite kreativni.

Škorpion

Želite ulagati u sebe i dokazati da možete preuzeti nove odgovornosti. Miran dom će donijeti zadovoljstvo na jesen. Redovito vježbajte i spavajte dovoljno jer ćete tako čuvati dobro zdravlje.

Recite nam što ste po horoskopu i reći ćemo vam s kojim znakom nikako ne ulazite u vezu

Strijelac

Puno je izazova pred vama pa morate donositi dobre odluke o zdravlju. Jedite zdrave namirnice, vježbajte i izbjegavajte toksične situacije. Rad na sebi će se isplatiti.

Jarac

Odlazak u prirodu će vam pomoći da se riješite briga, a glazba i duhovnost će vam donijeti mir. Do jeseni ćete naučiti koliko je važno brinuti o svojim potrebama.

Vodenjak

Možete osjećati grižnju savjesti jer se osjećate jako dobro dok mnogima oko vas nije lako. Stavite se na prvo mjesto jer je to jako važno za vašu dobrobit.

Ribe

Prvi je mjesec u godini dobar za prekid s lošim navikama i uvođenjem novog režima. Zdravlje i sreća će vam biti jako važni početkom ljeta. Na vas će dobro djelovati kreativnost pa joj se posvetite

A. A.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo