Psiha

Psiha

Talijan Carlo Jacucci predstavlja novi cirkus, pantomimu i cabare

U ovoj predstavi govori se univerzalnim jezikom pokreta, gestikulacije i grimase, a to svatko može razumjeti. Naizgled nepovezane skice, briljatno i vragolasto su složene pa vode od bizarnog do očaravajućeg.

U suradnji sa Soho Theatrom iz Londona, u malu dvoranu Lisinskog u nedjelju 8. prosinca u 17 sati stiže jedan neobičan gost, u sklopu festivala smijeha “London Calling Comedy Fari: Lisinski se smije“. Talijan Carlo Jacucci naš je vodič u predstavi koja obuhvaća klaunovštinu, novi cirkus, pantomimu, fizički teatar, cabare i sve se to slijeva u gotovo sat vremena predstave “Vitamin” u kojoj se publika kontinuirano i grohotom smije.

U ovoj predstavi govori se univerzalnim jezikom pokreta, gestikulacije i grimase, a to svatko može razumjeti. Naizgled nepovezane skice, briljatno i vragolasto su složene pa vode od bizarnog do očaravajućeg. Naime, teško ćete vidjeti ljepše oponašanje gusjenice ili ekscentričnijeg mornara. Parodija, ples, sviranje na harmonici, interakcija s publikom, sve je tu. Nema političke poruke, nema naracije, ponekad nema ni smisla osim da vam poteknu suze od smijeha. Ali, mašta je ta koja vam daje krila.

Carlo J.

Kao što su vitamini potrebni vašem organizmu da ojačaju imuniteta, tako vam i ova predstava treba za popravljanje raspoloženja!

Ulaznice su u prodaji na blagajni Lisinskog, na Ulaznice.hr te na prodajnim mjestima u sustavu Ulaznice.hr po cijeni 80 kuna.

K. Pužar

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo