Tomislav Tomić: Drevni ključevi radosti - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Tomislav Tomić: Drevni ključevi radosti

Kad prihvatite zamisao da ste svojim odabirom stvorili stvarnost u kojoj trenutačno živite, moći ćete postupno početi kreirati stvarnost kakvu želite. Prihvaćanje znači uvažavanje činjenice kako u svemiru u kojem živimo vlada red i da se ništa ne događa slučajno – poručuje Tomislav Tomić u svojoj knjizi Drevni ključevi radosti.

undefinedKako ubrzati kreiranje vlastite stvarnosti, kakvu stvarnost zapravo želimo, kako osvijestiti izvorne želje i treba li nam prosvjetljenje – sve su to odgovori koje Tomislav Tomić objašnjava čitatelju na vrlo jednostavan i svima prihvatljiv način i upućuje – Čekamo da se dogodi nekakvo čudo, ne shvaćajući kako je sam život najveće čudo i da nam se najveće čudo odvija upravo sada pred očima, bez obzira na to gdje bili i što činili.

Zašto unatoč neograničenom stvaralačkom potencijalu u svima nama samo malobrojni ljudi žive sretan i ispunjen život – pita se autor i odgovara uputama kako ubrzati kreiranje stvarnosti kakvu želite, što su problemi, a što izvorne želje, kako s lakoćom stvoriti naviku svjesnog upravljanja mislima, kako stvoriti vrijeme za meditaciju, što je prosvjetljenje i je li nam potrebno, tko smo to mi i što nas najviše ometa u upoznavanju sebe…

Drevni ključevi radosti treća su knjiga biblioteke Vizija, koja otvara prostor za nove koncepte na temelju kojih će današnje mlade generacije temeljiti promišljanje stvarnosti u sljedećim desetljećima. Serija knjiga hrvatskih autora pokazuje kako imamo vrhunski educirane autore koji prepoznaju zahtjeve vremena i znaju na njih odgovoriti.

Tomislav Tomić je odvjetnik i poduzetnik koji sa svojom suprugom i kćerkom živi u Jelsi na otoku Hvaru i bavi se uslugama coachinga i konzaltinga. Drevni ključevi radosti njegova je prva knjiga, a objavljena je i na engleskom i na poljskom jeziku.

Nakladnik: Profil

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo