Upoznajte 2CELLOS: Luku Šulića i Stjepana Hausera - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Upoznajte 2CELLOS: Luku Šulića i Stjepana Hausera

Diskografska kuća: Sony Masterworks
Distributer: Menart
Godina izdanja: 2011.

Dvojica virtuoza na čelu, Luka Šulić i Stjepan Hauser, potpisala su ugovor s diskografskom kućom Sony Masterworks početkom godine, zahvaljujući njihovoj verziji legendarnog hita Michaela Jacksona “Smooth Criminal“, koji je pregledan više od 5,6 milijuna puta!

Hrvatski dvojac koji nastupa pod imenom 2CELLOS LUKA SULIC & STJEPAN HAUSER, obradio je 12 popularnih pjesama, kao što su “Where The Streets Have No Name” U2, “Viva La Vida” Coldplaya , Nirvanin “Smells Like Teen Spirit” ili “Use Somebody” Kings of Leon.

Spot za drugi singl, pjesmu “Welcome To The Jungle” snimljen je na ulicama Pule, grada u kojem je rođen Stjepan Hauser: “Bilo je pravi izazov obraditi Welcome to the Jungle. Odabrali smo ovu pjesmu jer smo mislili da će zvučati kao cijela simfonija, a koristili smo samo dva violončela. Jako smo ponosni i mislimo da stvarno razvaljuje”rekao je Luka Šulić.

“Iako smo već snimili pjesmu “Smooth Criminal”, željeli smo u album uključiti i “Human Nature” jer je to jedna od najljepših pjesama Michaela Jacksona. Mogli smo iskoristiti tehniku pizzicato, moju omiljenu tehniku sviranja”, otkrio je Stjepan Hauser.

Hauser i Šulić su trenutno na turneji s Eltonom Johnom, koji je njima toliko oduševljen da ih je nakon europske turneje pozvao i na put oko svijeta u sljedećih par mjeseci. To uključuje njegove velike spektakle u Las Vegasu – Caesars Palace, Rock in Rio, Woodstock…

“U Americi ćemo promovirati naš CD svirajući gotovo sav repertoar s CD-a kao opening act na nekim od njegovih koncerata! Stvarno nevjerojatna stvar za nas na početku karijere! Da nam je spreman pomoći na takav način, puno govori o njegovoj velikodušnosti!

Na turneji stvarno uživamo i radujemo se svakom novom koncertu”, izjavili su Stjepan i Luka s turneje. Raspored potvrđenih nastupa možete pratiti na novoj web stranici 2CELLOS.

2CELLOS LUKA SULIC & STJEPAN HAUSER

1. Where The Streets Have No Name
2. Misirlou (Theme From Pulp Fiction)
3. Use Somebody
4. Smooth Criminal
5. Fragile
6. The Resistance
7. Hurt
8. Welcome To The Jungle
9. Human Nature
10. Viva La Vida
11. Smells Like Teen Spirit
12. With Or Without You

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo