Psiha

Psiha

Valentinovo – idealan dan za promociju antiljubića

Valentinovo – za neke dan poput svakog drugog, za neke praznik ljubavi koji obilježavaju romantičnim večerama, kupovinom ruža i/ili srcolikih darova koji zasigurno nisu dokaz ljubavi, ali nitko od nas se neće buniti protiv malog znaka pažnje, pogotovo ako se radi o npr. finim čokoladnim pralinama kakve će posjetiteljima promocije antiljubića “Moderna bajka” pokloniti Leonidas.

Ženska posla odlučila su ovo Valentinovo obilježiti promocijom antiljubića autorice Rosie Kugli. Uz Rosie, sugovornice na temu antiljubića, ali i lijepih i onih manje lijepih strana ljubavi, bit će poznata psihologinja Zora Subotić i najpoznatija hrvatska autorica ljubića Ana Žube.

Za mjesto radnje odabrana je idealna lokacija – MUZEJ PREKINUTIH VEZA, konkretno – muzejski kafić!

Vrijeme radnje: 17:30 sati.

Uzvanici: Svi su dobrodošli, ali zbog kapaciteta prostora broj mjesta je ograničen kako bi se gosti osjećali ugodno i udobno! Stoga požurite kako biste došli na vrijeme i zauzeli najbolje mjesto!

Dress code: Veliki osmijeh izvana, ali i onaj još važniji – iznutra.

Preporuka: Nakon promocije ostanite na istom mjestu i sudjelujte u “ljubavnom kvizu” koji organizira Muzej prekinutih veza. Kroz kviz ćete provjeriti koliko znate o ljubavnim prekidima koji su obilježili povijest, književnost, film, sport, glazbu… Možete igrati sami ili u ekipi od četiri igrača! A nakon što osvojite neku od nagrada na kvizu, počastite se još za kraj i posjetom muzeju koji je ispunjen zanimljivim i simpatičnim eksponatima koji vas mogu potaknuti na suze ili smijeh – vi birate! Uz ulaznicu dobivate i Modernu bajku, naš prvi antiljubić!

Dođite na promociju u Muzej prekinutih veza 14. veljače i, ako već niste, zaljubite se u ovaj antiljubić. Bit će to prava sretna, uzvraćena ljubav!

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo