Veliki vodič za uživanje u zimskim radostima - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Veliki vodič za uživanje u zimskim radostima

Svake godine u vrijeme blagdana darivanje u mnogima izaziva veselje, ali i nedoumicu kako najbliže obradovati na što ljepši, maštovitiji i originalniji način, a pritom istovremeno ne potrošiti previše novca.

U posljednje vrijeme darivanje postaje sve više materijalno orijentirano – nekako smo zaboravili na ljepotu malih znakova pažnje, ručne radove u koje je uloženo puno više vremena, ljubavi i truda nego u jednostavnu kupnju nekog novog mobitela, laptopa ili komada odjeće. Kao roditelji trebamo svoju djecu od malena navikavati na vrijednost darivanja u koje je uloženo vrijeme i ljubav.

U novom broju magazina Moje zdravlje, koji izlazi u subotu, 28. studenoga uz Večernji list za samo 5 kuna te samostalno u prodaji za 14 kuna, pročitajte kako izbjeći materijalizam i darovati najmilije od srca. Donosimo i 30 ideja za zdrave, kreativne i “uradi sam” darove.

Pripremili smo i veliki vodič za sve one koji žele uživati u prosincu, zimskim radostima, ali i koji odlaze na zimovanje. Saznajte kako pripremiti tijelo uz vježbe naših trenera za samo dva tjedna, koji vitamini jačaju imunitet te zašto je zdravstveno osiguranje važno imati na svakom putovanju.

Kako bi ostali lijepi, njegovani, ali i u trendu, donosimo priču o vitaminima u njezi kože, te sve što morate znati o matičnim stanicama u kozmetici što je novi hit u borbi protiv starenja. Tu je i rječnik ljepote zahvaljujući kojem ćete postati pravi ekspert u poznavanju kozmetičkih termina.

Za lijepu zimsku naslovnicu zaslužna je naša glumica Nataša Janjić koja nas je oduševila svojoj ljepotom, gracioznošću, ali i jednostavnošću.

Donosimo i veliku priču o infekcijama dišnih organa, kako spriječiti probleme i liječiti. Tu je i sve što morate znati o genetičkim testovima koji najavljuju bolji i dulji život, a otkrivaju kojim bolestima smo skloniji, koja nam hrana, lijekovi i tjelovježba odgovaraju…

Od naših nutricionista saznajte koja hrana zimi grije organizam te kako pripremiti ovih blagdana zdrave kolače i kojim zdravim alternativama možete zamijeniti šećer, masti, ulja, bijelo brašno…

Sve ovo i još mnogo više pročitajte u novom broju magazina Moje zdravlje, koji je na kioscima od subote 28. studenoga.

Ordinacija.hr

Foto: Pixsell, Shutterstock    

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo